Team

Het team

Hanneke Schrijver

Mijn naam is Hanneke Schrijver, ondernemer, yogadocent, self care ervaringsdeskundige, masseuse, huidtherapeut en allround schoonheidsspecialist binnen dit programma. 

Het is mijn missie om jou je meest ontspannen en energiekste leven te laten leven. 

Mijn leven heeft er altijd vrolijk, druk en succesvol uitgezien. Tot in 2016 mijn lichaam het begon te begeven. Ik verloor de energie voor al mijn interesses. Ik maakte al mijn keuzes op mijn verstand en had nooit geleerd naar mijn lichaam of intuïtie te luisteren. En tijd nemen voor mezelf? Dat was rationeel gezien écht niet nodig…  

Tot het niet langer ging. Door op een holistische kijk naar mijn gezondheid van mind, body & spirit met in combinatie een persoonlijke ontwikkelingsprogramma bij een coach, leerde ik praktische tools om self care in mijn leven te integreren. 

Tegenwoordig is mijn grootste passie ‘ontspanning’ en help ik mensen met gezondheids-, en stress klachten. Ik koppel paramedische kennis, persoonlijke aandacht, zorg op maat en spiritualiteit met elkaar. Ik behandel ‘het probleem’ vanuit de kern in plaats van alleen naar symptoombestrijding te kijken. Mijn holistische kennis komt vanuit de volgende opleidingen:

 • Bachelor of science; huidtherapie
 • Allround schoonheidsspecialist
 • Yoga docent
 • Klankschalen training (cursus)
 • Diverse huidtrainingen
 • Medical taping 

Yana Vovk

Ik ben Yana. Stress- en Burnout coach binnen dit mooie en leerzame programma. Mijn achtergrond ligt in de verpleging. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Avans Hogeschool en ben daarna werkervaring gaan opdoen. Waar ik veel bezig was met het fysiologische aspect van mijn vak, ben ik altijd nieuwsgierig geweest naar het brein, the mind en spiritualiteit. Wat beïnvloed nou onze gedachten en van welk invloed is ons brein daarin? Waarom voelen we ons zoals we ons voelen? Wat heeft invloed op onze stemming, geluk, vitaliteit en stresslevel? En vooral; wat kun je er zelf aan doen om een vitaal leven te mogen leiden en daarin voor jezelf te kiezen?

Daarom ben ik verder gaan studeren. Ik heb creative consciousness coaching masters gevolgd. En daarna opleiding Mental Coach en Stress- en Burnout coach aan de Sonnevelt opleidingen.  

Ik coach vanuit een holistische blik en koppel graag de wetenschappelijke en spirituele kennis aan elkaar. Ik geloof erin dat dit elkaar alleen maar kan versterken. Open minded en down to earth!

 

Hanne van Jaarsveld

Ik ben Hanne. Ayurvedisch voedingsexpert binnen dit programma.

Ik ben een geregistreerd Natuurgeneeskundig Ayurveda Practitioner en ben gespecialiseerd in ayurvedische voeding en leefstijl, reinigen van lichaam en geest, coaching, massagetherapieën, ayurvedische- en energetische behandelingen.

‘Binnen de Ayurveda is mijn grootste passie ‘voeding’. Wanneer mensen met gezondheidsklachten, dankzij mijn adviezen, weer gezonder en gelukkiger in het leven staan, is mijn doel bereikt!
Ik geloof in de ‘uniciteit’ van de mens. Wat voor de één gezond is, hoeft het voor de ander niet te zijn. Ieder mens is uniek en daar horen ook specifieke voeding- en leefstijladviezen en behandelingen bij. Mijn adviezen zijn daarom geheel op jou afgestemd. In ca. 5 sessies help ik je weer snel de gezonde ‘oude’ te worden’.

Opleidingen:
Na vele jaren werkervaring als kok, receptenontwikkelaar en voedingsdeskundige werd het mij duidelijk dat mijn kernkwaliteiten gebaseerd zijn op “gezondheid”. De filosofie van de Ayurvedische natuurgeneeskunde sluit daar perfect op aan.

 • HBO-studie Ayurvedische Natuurgeneeskunde, European Institute for Scientific Research on Ayurveda ‘EISRA’ Den Haag
 •  Bachelor opleiding Ayurveda, European Institute for Scientific Research on Ayurveda ‘Eisra’ Den Haag
 • Praktische opleiding Ayurveda gevolgd in India
 • Diverse Ayurvedische massage-opleidingen inclusief marmatherapie
 • Diverse Ayurvedische kookcursussen
 • Opleiding tot Energetisch therapeut
 • Opleiding tot yoga- en ademhalingstherapeut
 • Pols- en tongdiagnostiek
 • Jaarlijkse bijscholingen MBK / PSBK en Ayurveda
  Ik volg regelmatig na- en bijscholingen om mijn kennis up-to-date te houden en verder te vergroten.