Deep tissue massage

DeepTissueMassage_Zenjezot

Deze behandeling is boekbaar in Utrecht en wordt uitgevoerd door Ankie en Hanneke. In Zutphen door Hanneke. Let op: boek je afspraak in Zutphen via info@zenjezot.nl of 06-42147189. Het online boekingssysteem werkt momenteel alleen in Utrecht.

Kom heerlijk genieten van een deep tissue massage in onze zen praktijk in Utrecht en Zutphen

Daar is het dan: Het moment om eens even lekker voor jezelf te kiezen. Hoera! Tijd om in jezelf te investeren, te onthaasten en een ontspanningsmoment te beleven met een lekkere deep tissue massage! Word je bewust van de signalen die jouw lichaam afgeeft, zeg gedag tegen jouw pijnlijke spieren en creëer ruimte.

Wat is een deep tissue massage?

Een deep tissue massage is een krachtige massage met een trage techniek die een diepe uitwerking heeft op het lichaam. Bij een deep tissue massage wordt nauwelijks tot geen olie gebruikt, om zo dieper in het weefsel te kunnen zakken. Tijdens de massage is de aandacht gericht op het losmaken van bindweefsel, triggerpoints en de spieren. Na de deep tissue massage zal je letterlijk beter in je vel zitten en een diepere ontspanning ervaren.

Tarieven deep tissue massage:

45 min.                              € 58,10

60 min.                              € 77,50

90 min.                              € 116,25

Zen je Zot praktijk in Utrecht

Je bent van harte welkom in de praktijk van Zen je zot op de Kanaalweg 84a  te Utrecht.  

Onze locatie bij Stroom & stilte in Zutphen

Je bent van harte welkom in aan de Spittaalstraat 49 te  Zutphen.

Bij vragen over de deep tissue massage of een speciaal verzoek, neem gerust contact op.

Hoe vaker ik naar Hanneke mag hoe meer ik me verheug. Ook nu ik al meer dan een jaar hoofdpijn en migraine vrij ben (vanaf mijn 12e klachten) doet iedere massage me heel goed

– Sandra

Zo fijn, Hanneke luistert, ziet en voelt wat nodig is voor je lijf. En geeft dus een hele fijne massage.

– Daphne

Hanneke is super professioneel & weet heel goed wat ze doet. De sfeer is fijn en ze stemt de behandeling af op jouw wensen. Ze houdt ook bij wat ze tijdens de vorige behandeling gedaan heeft, maar weet ook gewoon wie jij bent. Je bent geen nummertje bij haar, ook helpt ze je buiten de massages om met oefeningen ed. Ik ben fan.

– Anoniem

Boek direct je massage