Workshops

Zen-je-zot-chinh-le-duc-264152-unsplash

” Geweldige workshop gehad, veel informatie over de natuurlijke producten gekregen (zelfs nog achteraf op de mail) leuke lokatie en een geweldig gezellige gastvrouw, en s’avonds al heerlijk met een zelf gemaakt avocado maskertje op de bank 🙂 kortom een echt aanrader. ” – Monique

Organic skincare workshop

Heb jij zin om zelf je handen uit de mouwen te steken en iets nieuws te leren? Tijd voor zen, uitproberen, ruiken, leren en ervaren als een zotte! Helemaal leuk voor bijvoorbeeld: natural skincare lovers, teamuitjes, vriendinnenuitjes, vrijgezellenfeesten en babyshowers.

Eigen huidverzorgingsproducten maken

Hoe leuk is het om van een huidtherapeut te leren om je eigen natuurlijke huidverzorgingsproducten (met alleen maar verse ingrediënten!) te leren maken! Deze zelfgemaakte producten neem je vervolgens  mee naar huis zodat je jouw huid van een zenfeestje kan voorzien!

Tijdens deze workshop leer je hoe je met verse ingrediënten en kruiden een bodyscrub, gezichtsmasker en massageolie maakt. Je leert niet alleen wat de ingrediënten en kruiden doen voor het product, maar ook wat de verdere werkingen zijn en hoe je dit kan toepassen in het dagelijks leven. Zen je zot vindt duurzaamheid belangrijk en daarom wordt er zoveel mogelijk met duurzame producten gewerkt.

Inbegrepen tijdens deze workshop:

  • Gebruiksmaterialen en verse ingrediënten
  • Glazen potjes en flesjes voor jouw eigen gemaakte producten
  • Recepten producten
  • Snack
  • Drankjes

Tarief organic skincare workshop

Aantal deelnemers: minimaal 6

Tarief:   67,50  euro p.p.

Duur: +- 2,5 uur tot 3 uur

Locatie: Kanaalweg 84a te Utrecht

Datum: op aanvraag

Wil jij deze workshop boeken? Of heb je vragen en/of speciale verzoeken, neem gerust contact op.

” De workshop huidproducten maken heb ik als zeer positief en ontspannen ervaren. Naast dat we veel hebben geleerd over de werking van de ingrediënten was het leuk om zelf aan de slag te gaan en de producten te maken ” – Fleur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, nieuws en sprankelende projecten van Zen je Zot.

Je ontvangt ongeveer wekelijks een mailtje.