Energetische hoofd, nek en schouder massage

JPG_20220627_FDCF_02931657696411244

Deze behandeling is boekbaar in Utrecht en wordt uitgevoerd  Nina en Ankie 

Kom heerlijk genieten van een energetische hoofd, nek en schoudermassage in onze zen praktijk in Utrecht

Zijn de volgende punten herkenbaar voor jou? Een vol en/of druk hoofd, hoofdpijn? Heb je behoefte aan ontspanning? Dan is deze massage geschikt voor jou!

Wat is een energetische hoofd, nek en schouder massage?

Een energetische hoofdmassage is een zachte intuïtieve massage voor lichaam en geest. Langzaam, zachtjes en in herhaling worden schouders, nek, hoofd en gezicht gemasseerd. Zo krijgen lichaam en geest alle tijd om helemaal in ontspanning te komen. Even uit het hoofd, niet denken maar loslaten. Vastgezette energie kan weer gaan stromen. Een massage om in contact te komen met jouw lichaam en jouw energie, een uitnodiging om verbinding te maken en te voelen wat er van binnen speelt en aanwezig is.

Let op: bij deze massage zal ook in het haar wat olie komen.

Tarieven energetische hoofdmassage:

45 min.                              € 61,00

60 min.                              € 81,50

 

Zen je zot praktijk in Utrecht

Je bent van harte welkom in de praktijk van Zen je zot op de Kanaalweg 84a te Utrecht. De praktijk is makkelijk te bereiken met de fiets en de auto en er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

M’n hoofd zat vrij vol alvorens deze massage. Na de massage voelde mijn hoofd lichter, gedachten waren afgenomen en mijn nek voelde vrijer en bewegelijker. Dit is een zalige massage (energetische hoofd, nek en schoudermassage) en kan ik iedereen aanraden die wat meer rust in zijn/haar hoofd en ontspanning kan gebruiken! Nina heeft een fijne vibe en masseert in alle rust met aandacht.

-Anoniem

Boek direct je massage

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, nieuws en projecten van Zen je Zot.

Je ontvangt ongeveer twee keer per maand een mailtje.