Energetische rugmassage

20220627_FDCF_0331

Deze behandeling is boekbaar in Utrecht en wordt uitgevoerd door Nina en Ankie.

Kom heerlijk ontspannen met een massage in onze zen praktijk in Utrecht

Tijd om jezelf van een zot zen moment te voorzien!

Wat is een energetische rug massage?

Een intuïtieve massage waarbij techniek en intuïtie hand in hand gaan, in afstemming op jouw energie. Deze massage focust zich op het bovenlichaam, vele energiebanen lopen vanaf de wervelkolom naar elk deel van het lichaam. Een massage om in contact te komen met je lichaam en je eigen energie, een uitnodiging om verbinding te maken en te voelen wat er in jou lichaam aanwezig is.

Een energetische massage is een rustige intuïtieve massage waarbij met lange, strijkende bewegingen wordt gemasseerd. Blokkades worden losgemaakt en de energie in jou lichaam kan weer vrijuit gaan stromen. Een aangename ontspannende massage waardoor jij je weer beter in je vel voelt.

Tarieven energetische rugmassage:

45 min.                              € 61,00

60 min.                              € 81,50

 

Zen je zot praktijk in Utrecht

Je bent van harte welkom in de praktijk van Zen je zot op de Kanaalweg 84a te Utrecht. De praktijk is makkelijk te bereiken met de fiets en de auto en er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Als je even uit de tijd wil stappen, moet je naar Zen je Zot gaan. Zodra je er binnen stapt voel je de rust. Ik was er voor de therapeutische massage van Nina, en dat is uitstekend bevallen. Verwacht geen stevig kneden van je spieren a la brooddeeg. Wat je krijgt is volle aandacht voor wie jij bent, en wat jij nodig hebt.

– Corrie

Tussen alle verhuis spanningen lukte het me even niet meer om te aarden. Dankzij de energetische massage van Nina kon ik me weer verbinden met mijn lijf en waren mijn gedachten rustig. De energie was heel fijn! Nog nooit zo goed weg gegaan bij een energetisch masseur. Dankjewel lieve Nina.

– Fairuz

Boek direct je massage

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, nieuws en projecten van Zen je Zot.

Je ontvangt ongeveer twee keer per maand een mailtje.