Energetische rugmassage

20220627_FDCF_0331

Deze behandeling is boekbaar in Utrecht en wordt uitgevoerd door Nina,Ankie en Lois.

Kom heerlijk ontspannen met een massage in onze zen praktijk in Utrecht

Tijd om jezelf van een zot zen moment te voorzien!

Wat is een energetische rug massage?

Een intuïtieve massage waarbij techniek en intuïtie hand in hand gaan, in afstemming op jouw energie. Deze massage focust zich op het bovenlichaam, vele energiebanen lopen vanaf de wervelkolom naar elk deel van het lichaam. Een massage om in contact te komen met je lichaam en je eigen energie, een uitnodiging om verbinding te maken en te voelen wat er in jou lichaam aanwezig is.

Een energetische massage is een rustige intuïtieve massage waarbij met lange, strijkende bewegingen wordt gemasseerd. Blokkades worden losgemaakt en de energie in jou lichaam kan weer vrijuit gaan stromen. Een aangename ontspannende massage waardoor jij je weer beter in je vel voelt.

Tarieven energetische rugmassage:

45 min.                              € 61,00

60 min.                              € 81,50

 

Massage rittenkaart

Uit je hoofd – in je lijf

Wil jij jezelf regelmatig een massage gunnen om op deze wijze goed voor je body& mind te zorgen? Dit vinden wij waanzinnig en daarom bieden wij 10 rittenkaarten aan. 

Hoe & wat

  • Kies voor welke soort massage je graag een 10 rittenkaart zou willen en voor hoeveel minuten (45,60, 75 of 90 minuten)
  • Je mag deze 10 rittenkaart ook met iemand delen. 
  • Je ontvangt 10% korting op het totaalbedrag bij aanschaf van de 10 rittenkaart. (9 betalen, 10 ontvangen hoera)
  • De  10 rittenkaart is 12 maanden geldig.
  • Bestellen? Stuur een mailtje naar info@zenjezot.nl

Zen je zot praktijk in Utrecht

Je bent van harte welkom in de praktijk van Zen je zot op de Kanaalweg 84a te Utrecht. De praktijk is makkelijk te bereiken met de fiets en de auto en er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Als je even uit de tijd wil stappen, moet je naar Zen je Zot gaan. Zodra je er binnen stapt voel je de rust. Ik was er voor de therapeutische massage van Nina, en dat is uitstekend bevallen. Verwacht geen stevig kneden van je spieren a la brooddeeg. Wat je krijgt is volle aandacht voor wie jij bent, en wat jij nodig hebt.

– Corrie

Tussen alle verhuis spanningen lukte het me even niet meer om te aarden. Dankzij de energetische massage van Nina kon ik me weer verbinden met mijn lijf en waren mijn gedachten rustig. De energie was heel fijn! Nog nooit zo goed weg gegaan bij een energetisch masseur. Dankjewel lieve Nina.

– Fairuz

Boek direct je massage

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, nieuws en sprankelende projecten van Zen je Zot.

Je ontvangt ongeveer wekelijks een mailtje.