Holistische massage

20230915_FDCF_0134-bewerkt

Deze behandeling is boekbaar in Utrecht en Zutphen. In Utrecht wordt deze behandeling uitgevoerd door Nina, Ankie & Hanneke. In Zutphen wordt deze behandeling uitgevoerd door Hanneke. Let op: boek je afspraak in Zutphen via info@zenjezot.nl of 06-42147189. Het online boekingssysteem werkt momenteel alleen in Utrecht.

Kom heerlijk ontspannen met een holistische massage in onze zen praktijk in Utrecht en Zutphen

Uit je hoofd, in je lijf

Uit onze persoonlijke ervaring en de ervaringen van onze  cliënten kunnen wij volmondig zeggen dat het  belangrijk is regelmatig een holistische massage te ontvangen. Een druk op de reset-knop en (opnieuw) in verbinding komen met je lichaam.  Zorg ervoor dat je naar je lichaam luistert als het fluistert in plaats van dat het schreeuwt.

Wat is een holistische massage?

Bij deze volledige lichaamsmassage wordt lichaam en geest als één geheel gezien. ‘Holos’ is Grieks voor ‘heel’ en bij deze massage wordt niet alleen het lichamelijke, maar ook het emotionele, mentale en sociale evenwicht hersteld. Deze rustige en aandachtvolle massage zorgt voor ontspanning voor de spieren en zorgt ervoor dat je je hoofd kan leegmaken waardoor je meer in je lijf zult zakken. 

Positieve effecten van een holistische massage:

🌿 Je lichaam en geest worden weer in balans gebracht
🌿 Je zult je meer in verbinding voelen met je lichaam
🌿 Vermindert stress en overprikkeling
🌿 Versterkt lichaamsbewustwording
🌿 Geeft nieuwe energie

Tarieven holistische massage:

60 min.                              € 92,00

90 min.                              € 137,00

Massage rittenkaart

Uit je hoofd – in je lijf

Wil jij jezelf regelmatig een massage gunnen om op deze wijze goed voor je body& mind te zorgen? Dit vinden wij waanzinnig en daarom bieden wij 10 rittenkaarten aan. 

Hoe & wat

  • Kies voor welke soort massage je graag een 10 rittenkaart zou willen en voor hoeveel minuten (45,60, 75 of 90 minuten)
  • Je mag deze 10 rittenkaart ook met iemand delen. 
  • Je ontvangt 10% korting op het totaalbedrag bij aanschaf van de 10 rittenkaart. (9 betalen, 10 ontvangen hoera)
  • De  10 rittenkaart is 12 maanden geldig.
  • Bestellen? Stuur een mailtje naar info@zenjezot.nl

Zen je Zot praktijk in Utrecht

Je bent van harte welkom in de praktijk van Zen je zot op de Kanaalweg 84a te Utrecht. De praktijk is makkelijk te bereiken met de fiets en de auto en er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Onze locatie bij Stroom & stilte in Zutphen

Je bent van harte welkom in aan de Spittaalstraat 49 te  Zutphen.

Bij vragen over de holistische massage of een speciaal verzoek, neem gerust contact op.

Ik heb een heerlijke massage gehad bij Zen je Zot. Hanneke is erg professioneel, vriendelijk, heeft goed naar me geluisterd en echt de tijd voor me genomen. Het was een zeer ontspannen ervaring!

-Suzanne

Ik denk dat ik oprecht nog niet zo’n fijne en goede behandeling heb gehad en ik heb best al wat ervaring. Hanneke is professioneel en warm tegelijk, je voelt je direct op je gemak. En dat is voor de behandeling het halve werk. De massage was ontspannend, vrij makend en dat werkte nog lang na de behandeling door. Een dikke vette aanrader dus!

-Gülsüm

Boek direct je massage

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, nieuws en sprankelende projecten van Zen je Zot.

Je ontvangt ongeveer wekelijks een mailtje.