Holistische massage

20230915_FDCF_0134-bewerkt

Deze behandeling is boekbaar in Utrecht en Zutphen. In Utrecht wordt deze behandeling uitgevoerd door Nina, Ankie & Hanneke. In Zutphen wordt deze behandeling uitgevoerd door Hanneke. Let op: boek je afspraak in Zutphen via info@zenjezot.nl of 06-42147189. Het online boekingssysteem werkt momenteel alleen in Utrecht.

Kom heerlijk ontspannen met een holistische massage in onze zen praktijk in Utrecht en Zutphen

Uit je hoofd, in je lijf

Uit onze persoonlijke ervaring en de ervaringen van onze  cliënten kunnen wij volmondig zeggen dat het  belangrijk is regelmatig een holistische massage te ontvangen. Een druk op de reset-knop en (opnieuw) in verbinding komen met je lichaam.  Zorg ervoor dat je naar je lichaam luistert als het fluistert in plaats van dat het schreeuwt.

Bij de volledige lichaamsmassage wordt lichaam en geest als één geheel gezien. ‘Holos’ is Grieks voor ‘heel’ en bij deze massage wordt niet alleen het lichamelijke, maar ook het emotionele, mentale en sociale evenwicht hersteld. Deze rustige en aandachtvolle massage zorgt voor ontspanning voor de spieren en zorgt ervoor dat je je hoofd kan leegmaken.

Tarieven holistische massage:

60 min.                              € 92,00

90 min.                              € 137,00

Zen je Zot praktijk in Utrecht

Je bent van harte welkom in de praktijk van Zen je zot op de Kanaalweg 84a te Utrecht. De praktijk is makkelijk te bereiken met de fiets en de auto en er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Onze locatie bij Stroom & stilte in Zutphen

Je bent van harte welkom in aan de Spittaalstraat 49 te  Zutphen.

Bij vragen over de holistische massage of een speciaal verzoek, neem gerust contact op.

Ik denk dat ik oprecht nog niet zo’n fijne en goede behandeling heb gehad en ik heb best al wat ervaring. Hanneke is professioneel en warm tegelijk, je voelt je direct op je gemak. En dat is voor de behandeling het halve werk. De massage was ontspannend, vrij makend en dat werkte nog lang na de behandeling door. Een dikke vette aanrader dus!

-Gülsüm

Boek direct je massage

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, nieuws en projecten van Zen je Zot.

Je ontvangt ongeveer twee keer per maand een mailtje.