Ankie

JPG_20220627_FDCF_00521657696411240

Hoi ik ben Ankie

moeder van 4, oma van 4 en 50 jaar dus een bak met levenservaring, positieve energie voor 10 en ben zeker van plan om 102 te worden.

Door mijn holistische denkwijze en de leer van de positieve gezondheid van de mens, mijn energieke vrolijke karakter en mijn doorzettingsvermogen heb ik heel wat bergen beklommen in mijn leven. Een ervaringsdeskundige op het gebied van balans en wat soms nodig is om deze weer terug te vinden.

Naast mijn pedicure/manicure praktijk heb ik altijd gewerkt in de intensieve ouderenzorg. Daar ben ik me gaan verdiepen in de fysiologie van het menselijk brein en de invloed van aanrakingen van de huid |tast en druk zenuwen| bij eenzaamheid, dementie en andere psychische` anderlijkheden` waarbij bepaalde stofjes minder of te veel worden aangemaakt in het lichaam. Bijvoorbeeld autisme, ADHD of burn-out. Door massage en de juiste coaching en lifestyle kunnen vaak medicatie trajecten worden afgebouwd of zelfs helemaal gestopt worden.

De positieve effecten van masseren en het laten stromen van energie blokkades in het lichaam zodat mensen verder kunnen. Zichzelf door te ontwikkelen naar een nog betere versie van zichzelf.  Stimuleren zelf de weg te vinden om in eigen kracht te gaan staan en de weg terug te vinden naar zichzelf.

Zo ben ik bij masseren uitgekomen,  Als 1 van de belangrijkere onderdelen om energieën van vastzittende emoties, trauma´s  in het lichaam weer te laten stromen. Deze kunnen dan verwerkt worden en lichamelijke klachten worden verminderd of zelf helemaal opgeheven.

Zo masseer ik er op mijn werk altijd flink op los in de vorm van voet/reflexzonemassages. Het effect van een voetmassage op het menselijk brein is enorm en heb ik heel veel ongelofelijke ervaringen mee. Tijdens de dagelijkse zorgmomenten in de ouderen zorg zet ik vaak korte massages in van rug. Armen/handen en benen/voeten en heb hier ook al heel wat meters gemaakt en heel veel positieve en mooie momenten mogen verzorgen en meemaken in mijn functie verzorgende IG.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten zodat jullie kennis kunnen maken met mij en mijn positieve energie en persoonsgerichte massages. Tips en tops voor een verbetering van de lifestyle en advies op maat samen met ons hele team een nog betere versie van jezelf te zijn.

Je kunt bij Ankie in Utrecht terecht voor:

  • Ontspanningsmassages
  • Deep tissue massages
  • Holistische massages
  • Detoxygen buikbehandelingen
  • Voetreflexologie

Boek direct bij Ankie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, nieuws en sprankelende projecten van Zen je Zot.

Je ontvangt ongeveer wekelijks een mailtje.