Amazing you – One day retreat

Amazing-you-VIP-e1643292644585

Amazing you day

Zaterdag 17 februari 2024 

Zaterdag 14 september 2024

Een dag HELEMAAL voor jezelf? Waarin je mag ontspannen, beleven, bewegen, leren over het brein en lekker eten op een ontspannen locatie?

Dan is deze AMAZING YOU One Day Retreat iets voor jou!

Onze missie is je een prachtige dag te bezorgen waarop jij jezelf op nummer 1 mag zetten. En daarbij ontvang je alle tools om in je dagelijks leven zo veel mogelijk balans te kunnen bewaren en daarmee goed voor jezelf te zorgen.

Een heerlijke dag voor mezelf die al in de auto begon met een lekkere playlist. De groep was gezellig klein en voelde snel vertrouwd. Het programma was vakkundig samengesteld, met veel ruimte voor persoonlijke behoefte en inbreng. Ik heb nieuwe dingen geleerd, kunnen ontspannen, gelachen en zelfs gedanst.

– Lotte

De Amazing you one day retreat was een fantastische ervaring. Het programma zat goed in elkaar. Het was een fijne sfeer dankzij de goede begeleiding waardoor ik mezelf wel open durfde te stellen. Ging helemaal zen naar huis met veel tips die mooi in het werkboek stonden die we mee kregen naar huis. Echt een aanrader!

– Marloes

Wat kan je verwachten?

🌿 Onbeperkt koffie & thee
🌿 Masterclass: selfcare en de effecten op het brein
🌿 Ademhaling & meditatie
🌿 Persoonlijke aandacht
🌿 Workshop – lichaamswerk
🌿 Vega lunch
🌿 Slow flow yogales met geurenreis
🌿 Goodiebag
🌿 Voor ondernemers aftrekbaar

Yana en Hanneke zorgen voor een sfeer van ontspanning, rust, respect en openheid naar jezelf en anderen. Het was een perfecte combinatie van theorie en ‘ervaren’. Er was voldoende ruimte om tussendoor rustmomentjes te pakken en aandacht voor wat er per persoon nodig was. Ik kijk terug op een hele fijne, bijzondere dag en kan dit aan iedereen aanraden!

– Jolanda

Hanneke en Yana zorgden voor een heerlijk ontspannen en vertrouwde sfeer, waarbij geen gedachte te gek is en je helemaal jezelf kan en mag zijn. Educatie werd fijn afgewisseld met oefeningen. Je hoeft niets te weten van yoga of meditatie, omdat alles zo lekker toegankelijk was. Aanrader, aanrader, aanrader voor iedereen!

– Esmee

Praktisch

Wanneer: zaterdag 17 februari 2024
Aantal plekken: 10 (nog 9 plekjes vrij, vol=vol)
Tijden: 10 – 16.00 uur
Locatie: Praktijk Zen je zot (Kanaalweg 84a, Utrecht)
Jouw investering: €119,- 
 

Ben jij erbij?

We zien er naar uit jou deze dag te mogen laten beleven.

Liefs en een dot confetti🎉
Yana & Hanneke 

Ik ben volledig tot rust gekomen. De sfeer was superfijn en veilig. Er was een mooie balans tussen de planning en de ruimte hebben om mijn eigen energie te kunnen volgen. Ik vond het een geweldige dag!

-Laura

De dag is veelzijdig en intensief, op een ontspannen manier. Het heeft me meer zelfliefde gebracht en uitgedaagd om dagelijks met mijn intenties bezig te zijn!

-Maureen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, nieuws en projecten van Zen je Zot.

Je ontvangt ongeveer twee keer per maand een mailtje.