Lois de Bondt

20240207_FDCF_0771-Verbeterd-NR

Hi ik ben Lois,

Zo lang ik mij kan herinneren speelt beweging een grote rol in mijn leven. Als kind deed ik niets liever dan dansen. Schaamteloos, spontaan en vrij. Nu besef ik hoe krachtig en helend deze pure vorm van beweging eigenlijk was. Het was de Qi (vitale of universele energie) die zich vrij kon verplaatsen door mijn lichaam.

In 2020 kwam ik in aanraking met Qigong (Chinese gezondheidsoefeningen). Qigong bracht mij weer in contact met mijn lichaam. Ik leerde hoe ik door beweging lichamelijke en mentale blokkades op kon ruimen zodat Qi weer vrij kon stromen. Hierdoor raakte ik gefascineerd door de geneeskrachtige werking van Qi en het zelfherstellende vermogen van het menselijk lichaam. Qigong opende voor mij het pad van zelfontplooing, bewustwordinig, spiritualiteit en overgave, wat leidde tot diepgaande verandering in mijn leven.

In 2021 startte ik de opleidng TCG (traditionele Chinese Geneeskunde) en Medische Qigong Therapie aan de OHM Academy, waar ik leerde over de basisprincipes van de Chinese Geneeskunde en hoe ik mijn hooggevoeligheid voor energie in kan zetten om anderen te helpen. Qigong is naast een oefenmethode namelijk ook een behandelmethode en werkt krachtig op de subtiele energetische lagen (ook wel lege ruimte genoemd).

Met liefde en aandacht kijk ik samen met jou hoe fysieke en mentale onevenwichtigheden in balans kunnen worden gebracht zodat lichaam, adem en geest weer kunnen verenigen.

 

Je kunt bij Lois in Utrecht terecht voor:

  • Energetische rugmassages
  • Medische qi gong behandelingen
  • Ontspanningsmassages

Boek direct bij Lois

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, nieuws en sprankelende projecten van Zen je Zot.

Je ontvangt ongeveer wekelijks een mailtje.