Yoga privéles

51b7d66dea039d69cc35c2f4fa32c638

Privé yogales bij Zen je Zot

Ben jij op zoek naar privé yogales? Dan ben je bij Zen je zot aan het juiste adres! Een privéles kan ontzettend fijn zijn bij onder andere persoonlijke aandacht op maat, fysieke klachten, stress, een vol hoofd, blessures, wanneer je liever niet in een groep yoga beoefent of een moeilijke periode doormaakt. Tijdens een intake zal Hanneke samen met jou, jouw wensen en behoeften afstemmen. Daarna kunnen wij aan de slag met het voor jou op maat gemaakte yoga avontuur.

Verschillende yogastijlen

Er zijn tegenwoordig veel verschillende yogastijlen die aangeboden worden. Zen je zot is verzot op Vinyasa yoga en slow flow. Dit omdat het veel afwisseling en creativiteit biedt. Iedere les is anders en daardoor onvoorspelbaar. Door de afwisseling in de lessen kan er in deze vorm van yoga ook meer rekening worden gehouden met persoonlijke wensen en behoeften.

Vinyasa en slow flow yoga

Bij Vinyasa yoga  gaan de houdingen in een dynamische flow in elkaar over. Dit gebeurt met een speelse twist. Het is een fysiek actieve vorm van yoga gecombineerd met ontspanning. Bij de slow flow gaan de lessen in een rustig tempo, waarbij je langer in de poses blijft. De privé lessen bij Zen je zot duren 60 of 90 minuten. Hierdoor is er voldoende tijd  voor een ‘stap uit je dag moment’, een warming-up, de kern van de les en een ontspannen eind. Benieuwd welke voordelen het beoefenen van yoga nou zoal teweegbrengt?

Voordelen van yoga:

  • Yoga zorgt ervoor dat je even uit de gedachtenspinsels van je hoofd ontsnapt
  • Je werkt aan een gezond en krachtig lichaam
  • Het vergroot je uithoudingsvermogen
  • Verbetert flexibiliteit
  • Het brengt je geest tot rust
  • Reduceert stresslevels

Tarieven privé yogales                     

Privéles intake                    € 45,00

Privéles 60 minuten            € 65,00

Privéles 90 minuten            € 75,00

In de praktijk zijn alle benodigde yoga materialen aanwezig. Het enige wat jij mee hoeft te nemen is jezelf en comfortabele kleding.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, nieuws en sprankelende projecten van Zen je Zot.

Je ontvangt ongeveer wekelijks een mailtje.