Yana Vovk

20230915_FDCF_0428

Hi Ik ben Yana.

Stress- en Burnout coach binnen de mooie en leerzame op maat gemaakte Amazing you VIP programma’s van Zen je zot. Mijn achtergrond ligt in de verpleging. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Avans Hogeschool en ben daarna werkervaring gaan opdoen. Waar ik veel bezig was met het fysiologische aspect van mijn vak, ben ik altijd nieuwsgierig geweest naar het brein, the mind en spiritualiteit. Wat beïnvloed nou onze gedachten en van welk invloed is ons brein daarin? Waarom voelen we ons zoals we ons voelen? Wat heeft invloed op onze stemming, geluk, vitaliteit en stresslevel? En vooral; wat kun je er zelf aan doen om een vitaal leven te mogen leiden en daarin voor jezelf te kiezen?

Daarom ben ik verder gaan studeren. Ik heb creative consciousness coaching masters gevolgd. En daarna opleiding Mental Coach en Stress- en Burnout coach aan de Sonnevelt opleidingen.  

Ik coach vanuit een holistische blik en koppel graag de wetenschappelijke en spirituele kennis aan elkaar. Ik geloof erin dat dit elkaar alleen maar kan versterken. Open minded en down to earth!

Check ook eens haar website: www.rootconnection.nl

Je kunt bij Yana in Utrecht, Vinkeveen & online terecht voor:

  • Coaching binnen de Amazing you VIP trajecten van Zen je zot
  • Fertiliteitsmassages
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, nieuws en sprankelende projecten van Zen je Zot.

Je ontvangt ongeveer wekelijks een mailtje.