Ontspanning

20220627_FDCF_0331

Deze behandeling is boekbaar in Utrecht en Zutphen. In Utrecht wordt deze behandeling uitgevoerd door Nina, Ankie  & Hanneke. In Zutphen wordt deze behandeling uitgevoerd door Hanneke. Let op: boek je afspraak in Zutphen via info@zenjezot.nl of 06-42147189. Het online boekingssysteem werkt momenteel alleen in Utrecht.

Kom heerlijk ontspannen met een onstpanningsmassage in onze zen praktijk in Utrecht en Zutphen

Tijd om jezelf van een zot zen moment te voorzien!

Uit onze persoonlijke ervaring en de ervaringen van onze cliënten kunnen wij volmondig zeggen dat het belangrijk is regelmatig een ontspannende massage te ontvangen. Een druk op de reset-knop en even niets hoeven behalve GENIETEN. Los van het feit dat een massage waanzinnig ontspannend is heeft het ook vele positieve effecten op het lichaam.

Positieve effecten van de ontspanningsmassage:

🌿 Stimulatie van de doorbloeding
🌿 Verwijdering van afvalstoffen
🌿 Vermindert stress
🌿 Geeft energie
🌿 Werkt preventief

Tarieven ontspanningsmassage:

45 min.                              € 61,00

60 min.                              € 81,50

90 min.                              € 122,00

Zen je Zot praktijk in Utrecht

Je bent van harte welkom in de praktijk van Zen je zot op de Kanaalweg 84a te Utrecht. De praktijk is makkelijk te bereiken met de fiets en de auto en er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Onze locatie bij Stroom & stilte in Zutphen

Je bent van harte welkom in aan de Spittaalstraat 49 te  Zutphen.

Bij vragen over de  ontspanningsmassage of een speciaal verzoek, neem gerust contact op.

Wat was het een genot, Nina nam de tijd en toonde interesse en de manier waarop ze aan de slag ging was heerlijk, ik was zo ontspannen na afloop.

– Michael

Ankie zorgt voor een hele warme, veilige omgeving. Ik kon hier gemakkelijk open praten over de reden dat ik kwam, en Ankie heeft mij op basis daarvan een heerlijke massage gegeven. Een aanrader voor iedereen!

– Denise

Ik heb een heerlijke massage gehad van Hanneke. Ze heeft een fijne uitstraling en ik voelde me meteen op mijn gemak. De massage heeft me veel rust gebracht terwijl er ook genoeg aandacht was voor de gespannen plekken in mijn lichaam. Hanneke masseert met aandacht voor jou en luistert goed naar jouw wensen. De klankschalen waren voor mijn een hele mooie toevoeging!

– Renee

Boek direct je massage

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, nieuws en projecten van Zen je Zot.

Je ontvangt ongeveer twee keer per maand een mailtje.