Amazing you – VIP

20230915_FDCF_0253

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een positieve verandering in je leven. Je zit niet lekker in je vel. Je hebt het gevoel dat je vast zit. Alles wat je probeert lijkt niet te helpen om je goed te voelen. Tegelijkertijd hoor je ook die strenge stem in je hoofd zeggen dat je je niet aan moet stellen. Bij iedereen om je heen lijkt het wel goed te gaan, dus waarom lukt het jou dan niet? Herkenbaar?

Het “Amazing you programma” ondersteunt jou in 6 weken terug in verbinding en balans met jezelf.

In Amazing you programma leer jij:

🌿 Wat voor jou balans inhoudt
🌿 Je patronen herkennen die jou niet meer dienen en deze omzetten in wat voor jou wel werkt
🌿 Zen,- en selfcare rituelen
🌿 Uit je hoofd te komen en in je lijf te zakken
🌿 Keuzes maken die bij jou passen 
🌿 Luisteren naar je intuïtie
🌿 Yoga en mediteren indien passend 
🌿 Grenzen bewaken
🌿 Jouw leven in te kleuren volgens jouw visie/dromen
🌿 Onthaasten en ontspannen
🌿 Ruimte innemen
🌿 Bovenstaande toepassen in je dagelijks leven

 

Bij het “Amazing you programma” wordt je begeleid door:

 • Hanneke Schrijver: yogadocent, selfcare expert en  ervaringsdeskundige en  massagetherapeut (Utrecht& Zutphen)
 • Yana Vovk: stress – en burnoutcoach, verpleegkundige & fertiliteitsmassages (Vinkeveen & Online)
 • Esmee Unterer: Personal trainer& coaching kickboksen (Zutphen)
 • Hanne van Jaarsveld: Ayurvedisch practioner (Utrecht/Houten & online)

“Talk to yourself, like you would to someone you love”   – Brene Brown

Na een periode van long-covid wilde ik meer focussen op zelfliefde en lekker in mijn vel zitten door mijn eigen grenzen te bewaken. Hierdoor startte ik het Zen je Zot VIP-traject. Achteraf was dit 100% de beste investering die ik ooit heb gedaan. Het traject is intens, maar ontzettend mooi en waardevol. Samen met Hanneke en Yana ga je echt de diepte in om te kijken wat de thema’s zijn die bij jou spelen, waarbij alles er mag zijn. Dit bracht mij weer in verbinding met mijn lijf. Ik heb een rugzak vol met tools gekregen die me helpen om lekker in mijn vel te zitten en optimaal te genieten van het leven. Door de openheid, het vertrouwen en de persoonlijke aandacht van Hanneke en Yana zijn transformaties mogelijk 🤗 

– Lieke

 Inhoud “Amazing you” programma in basis:

 • Algehele intake
 • 4 x coaching (bijv. werken aan doorbreken van gedragspatronen en angsten) OF 4x voeding OF 4x personal training kickboksen
 • 1 x natuurwandeling met bewustzijnsoefeningen en/of rituelen 
 • 1 x selfcaresessie met ademwerk, buikaandacht en/of yoga
 • 3 x een op maat gemaakte massage aangepast op jouw behoeftes van dat moment
 • Journal en selfcaretips 
 • Onbeperkt mail- en app contact met uitzondering van de weekenden

Jouw investering in jezelf vanaf: 1452,- incl. BTW.

Het is mogelijk om kersen op de selfcare taart toe te voegen:

 • 4x voeding 
 • 4x personal training kickboksen
 • Privé yogalessen
 • 1 extra natuurwandeling
 • online selfcare check in sessies

Indien je deze selfcare kersen toevoegt kunnen wij jou na de intake het exacte tarief geven.

Plan nu een vrijblijvend intake gesprek waarin wij samen kunnen kijken of dit programma aansluit of jouw behoeftes.

Ik ben heel blij dat ik van een vriendin hoorde over Zen je Zot. Begin februari boekte ik een ontspanningsmassage voor mezelf en al snel kwam mijn jarenlange buikpijn ter sprake. Ik ben toen een traject ingegaan en heb daar geen seconde spijt van gehad. Hanneke voelt precies aan wat ik nodig heb en voegt bij elke behandeling iets extra’s toe. Zo gebruikt ze veel geuren, kristallen en hoorde ik geregeld de klankschaal. Het is fijn om een traject bij haar te volgen. Ze luistert echt naar me en wil het beste voor mij. Het op maat gemaakte programma is erg prettig. Hanneke gaf mij 1 à 2 keer per week een detoxygen-buikbehandeling en samen met Hanne (de Ayurvedische Coach met wie Hanneke nauw samenwerkt) besteedde ik veel aandacht aan mijn voeding. Onze missie was een blije buik¸ en dat is gelukt!

– Caroline

Onze motivatie om dit programma te ontwikkelen: 

Hanneke en Yana hebben beide zo ons pad bewandeld met hobbels en bobbels. Yana lag er een tijdje uit met paniekaanvallen en angsten en Hanneke met een burn-out. 
Toen we elkaar leerden kennen hebben we ook gesproken over wat ons nou het meeste heeft geholpen en wat we anders zouden doen.
Beiden hadden we al veel eerder op de rem moeten trappen en naar ons lijf moeten luisteren.  Dat is zo belangrijk blijkt achteraf en zo moeilijk om aan toe te geven. 

We wensen voor iedereen om de stap om naar je lijf te luisteren eerder te zetten. Dat is een stap die je zo veel gedoe bespaart. Daarom willen we jou daarmee ondersteunen. 
Wat ons beiden heeft geholpen (er leiden meer wegen naar Rome) is terug naar de basis te gaan. Leren luisteren naar je lijf, leren begrijpen wat het zegt, niet van alles door elkaar te doen maar een focus te hebben. 

Dit doen we door je bewust te laten worden van je lijf door middel van massage, yoga, ademhalingsoefeningen. Kennis te geven over het brein en waarom deze doet zoals die doet, zodat je jezelf en je gedachten beter kan begrijpen en patronen kan doorbreken door middel van coaching sessies. Mocht voeding een uitdaging zijn dan kun je kiezen om hierover advies en behandeling te krijgen van Hanne (Ayurvedisch practitionar). Je darmen zijn je tweede brein notabene.

Ook fysiek bezig zijn is een enorm hulpmiddel om uit je hoofd in je lijf te gaan. Het stimuleert daarnaast ook werking van gelukshormonen in je brein. Daarom kun je kiezen voor kickboks trainingen binnen het programma. Deze worden begeleidt door Esmeé. En als kers op de taart geven we leefstijltips om mee aan de slag te gaan thuis. Niks ingewikkelds, kleine dingen die je kunnen helpen om gezondere keuzes voor jezelf te maken. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, nieuws en sprankelende projecten van Zen je Zot.

Je ontvangt ongeveer wekelijks een mailtje.