Amazing you – VIP

195c84d58653b0a470292b23a28e388a

In 2022 ben ik in aanraking gekomen met Zen je Zot door de holistische massages. Ik was direct verrast door de sfeer en de impact van de massages – het is een hele persoonlijke behandeling met daardoor ook meer effect dan alleen een moment van ontspanning. Na een periode van long-covid wilde ik meer focussen op zelfliefde en lekker in mijn vel zitten door mijn eigen grenzen te bewaken. Hierdoor startte ik het Zen je Zot VIP-traject. Achteraf was dit 100% de beste investering die ik ooit heb gedaan. Het traject is intens, maar ontzettend mooi en waardevol. Samen met Hanneke en Yana ga je echt de diepte in om te kijken wat de thema’s zijn die bij jou spelen, waarbij alles er mag zijn. Dit bracht mij weer in verbinding met mijn lijf. Ik heb een rugzak vol met tools gekregen die me helpen om lekker in mijn vel te zitten en optimaal te genieten van het leven. Door de openheid, het vertrouwen en de persoonlijke aandacht van Hanneke en Yana zijn transformaties mogelijk 🤗 

– Lieke

Zit jij niet lekker in je vel en herken jij dit:

🌿 Je bent vermoeid

🌿 Jou lichaam voelt zwaar, pijnlijk en gespannen

🌿 De verbinding met je gevoel is weg

🌿 Je zorgt liefdevol voor anderen maar niet voor jezelf

🌿 Je hebt continu het gevoel van alles te moeten

🌿 Je hebt geen tijd om te sporten of voor goede voeding

🌿 Je voelt je leeg en eenzaam in dit proces

🌿 Je vind het lastig je grenzen te bewaken of hebt geen idee hoe je dit zou kunnen doen

 

In “Amazing you VIP” leer jij:

🌿 Weer lekker in je vel te zitten

🌿 Een goede gezondheid te bereiken door de balans tussen de drie doshas Vata, Pitta en Kapha

🌿 Zen,- en selfcare rituelen

🌿 In verbinding zijn/komen met je lijf

🌿 Een gezond eetpatroon 

🌿 Luisteren naar je intuïtie

🌿 Yoga en mediteren indien passend 

🌿 Grenzen bewaken

🌿 Zelfreflectie

 

Bij het “Amazing you VIP” wordt je begeleid door:

 • Hanneke Schrijver: yogadocent, selfcare ervaringsdeskundige, masseuse, huidtherapeut en allround schoonheidsspecialist
 • Yana Vovk: stress – en burnoutcoach en verpleegkundige
 • Hanne van Jaarsveld: Ayurvedisch practioner

Een waardevolle investering in mijzelf. Mijn opgeblazen buik en buikkrampen zijn een stuk minder geworden en ik voel mij zoveel blijer over mijn buik

-Rowan
 

Hoi, Ik ben Hanneke

In 2016 begon mijn lichaam het te begeven.

Voor die tijd had ik altijd overal energie voor, vond ontzettend veel dingen leuk en wilde het liefst overal bij zijn. De energie voor mijn baan, reizen, vrienden en hobby’s waren opeens verdwenen. Ik had nooit geleerd om tijd te nemen voor mezelf. Als ik nu terugkijk gaf mijn lichaam al een tijdje signalen af, die ik negeerde.

Signalen die aangeven dat je niet lekker in je vel zit:

🌿 Druk in je hoofd, een ‘watten gevoel’
🌿 Stress en paniek-, of angstaanvallen
🌿 Je niet lekker in je vel voelen
🌿 Huidproblemen zoals pukkeltjes of eczeem
🌿 Hoge ademhaling
🌿 Pijnlijke spieren/ (chronische) spierspanning
🌿 Lusteloosheid
🌿 Vermoeidheid
🌿 Darm en/of buikklachten
🌿 Branderige ogen

Op een gegeven moment stortte ik in en werd ik keihard met mezelf geconfronteerd. 

“Ik stapte in de selfcare taxi”

Ik ging op zoek naar dingen die voor mij werkten. Ondanks bezoekjes aan de dokter en bloedtesten kon er niet echt gevonden worden wat er mis was met mij. Toen ik in aanraking kwam met yoga, meditatie en ayurveda veranderde mijn leven en werd het eindelijk duidelijk welke dingen mijn klachten veroorzaakten. Het prachtige systeem met een historie van 5000 jaar uit India biedt een holistische kijk op de gezondheid van mind, body & spirit en gelooft dat deze invloed hebben op elkaar. Zo verbeterde ook de relatie met mijn buik. Ik had een haat – liefde verhouding met haar. Na het volgen van een Ayurvedisch voedingstraject ging dit zo veel beter en kreeg ik meer vertrouwen en verbinding met mijn buik. Toen er vervolgens in 2019 een kruik op mijn buik “ontplofte” en er brandwonden ontstonden kwam ik na het letterlijk genezen van de fysieke brandwonden in een nieuwe fase van liefde, acceptatie en verbinding met mijn buik . Mede daardoor is de buik nu een hot topic binnen Zen je zot. Jouw buik is jouw vitaliteit- en creatie centrum, plus er bevinden zich hier vele belangrijke organen. Super belangrijk om hier goed en liefdevol voor te zorgen. Tot slot deed ik een persoonlijk ontwikkelingsprogramma, waar ik met een coach aan mijn mindset werkte en praktische tools leerde om selfcare in mijn leven te integreren. 

“Deze investering in mezelf gaf mij het leven van mijn dromen”

Door goed voor mezelf te leren zorgen, kan ik nu écht voor anderen zorgen. Als ervaringsdeskundige heb ik geleerd om dicht bij mijn gevoel te staan, mijn intuïtie te volgen, grenzen te bewaken en liefde te ontvangen. 

Dit gunnen wij jou ook!

Daarom heb ik het 6 a 12 weekse “Amazing you VIP” programma samengesteld waarin jij 1 op 1 door de beste Teachers Hanneke, Yana en Hanne terug naar jouw meest optimale zelf wordt begeleidt. Dit programma wordt volledig op maat aangeboden, hieronder zie je wel een indicatie van een mogelijk traject.

Locaties: de behandelingen zullen plaatsvinden in de praktijk in Utrecht of Zutphen (jouw voorkeur). De coachingsessies zullen plaatsvinden in de praktijk aan huis bij Yana in Vinkeveen of online. De ayurvedische voedingssessies bij Hanne zullen online of in Houten plaatsvinden.

Voorbeeld inhoud “Amazing you VIP” programma:

 • Algehele intake
 • 4 x voeding
 • 4 x coaching (bijv. werken aan doorbreken van gedragspatronen en angsten)
 • 2 x natuurwandeling met bewustzijnsoefeningen en/of rituelen 
 • 2 x yoga privéles
 • 6 x holistische massage
 • Detoxygen buikbehandelingen, energetische buikmassages of fertiliteitsmassages
 • Journal en selfcaretips 
 • Moodboard maken

Plan nu een vrijblijvend intake gesprek waarin wij samen kunnen kijken of dit programma aansluit of jouw behoeftes.

Het tarief is afhankelijk van het programma wat op maat voor jou wordt samengesteld. Vandaar dat hier geen tarief te zien is.

Ayurveda

Ayurveda streeft ernaar om bij een persoon de vijf elementen (ether,lucht,vuur,water,aarde) op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van persoonlijk aangepaste massages, behandelingen, kruiden, voeding, essentiële oliën en muziek die deze vijf elementen beïnvloeden en balanceren. Na het afnemen van de intake zal er naar voren komen welke elementen/dosha’s bij jou momenteel het sterkst naar voren komen. Op basis daarvan zullen leefstijl en huidadviezen gegeven worden. 

 

Ga je mee op reis naar je  meest optimale zelf?

Bij Zen je zot is het mogelijk om groeps- en privéyogalessen te boeken. Binnen en buiten
 

Het op maat gemaakt “Amazing  you VIP” programma begeleid jou in 6 tot 12 weken terug naar jouw natuurlijke staat: energiek, gelukkig en in balans.

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een positieve verandering in je leven. Je zit niet lekker in je vel. Je hebt het gevoel dat je vast zit. Alles wat je probeert lijkt niet te helpen om je goed te voelen. Tegelijkertijd hoor je ook die strenge stem in je hoofd zeggen dat je je niet aan moet stellen. Bij iedereen om je heen lijkt het wel goed te gaan, dus waarom lukt het jou dan niet? Herkenbaar? Dit programma is zowel in Utrecht als in Zutphen te volgen.

Boek een vrijblijvende intake

In “Amazing you VIP” leer jij:

🌿 Weer lekker in je vel te zitten

🌿 Een goede gezondheid te bereiken door de balans tussen de drie doshas Vata, Pitta en Kapha

🌿 Zen,- en selfcare rituelen

🌿 In verbinding zijn/komen met je lijf

🌿 Een gezond eetpatroon 

🌿 Luisteren naar je intuïtie

🌿 Yoga en mediteren indien passend 

🌿 Grenzen bewaken

🌿 Zelfreflectie

Ik ben heel blij dat ik van een vriendin hoorde over Zen je Zot. Begin februari boekte ik een ontspanningsmassage voor mezelf en al snel kwam mijn jarenlange buikpijn ter sprake. Ik ben toen een traject ingegaan en heb daar geen seconde spijt van gehad. Hanneke voelt precies aan wat ik nodig heb en voegt bij elke behandeling iets extra’s toe. Zo gebruikt ze veel geuren, kristallen en hoorde ik geregeld de klankschaal. Het is fijn om een traject bij haar te volgen. Ze luistert echt naar me en wil het beste voor mij. Het op maat gemaakte programma is erg prettig. Hanneke gaf mij 1 à 2 keer per week een detoxygen-buikbehandeling en samen met Hanne (de Ayurvedische Coach met wie Hanneke nauw samenwerkt) besteedde ik veel aandacht aan mijn voeding. Onze missie was een blije buik¸ en dat is gelukt!

– Caroline