Doorverwijzen

Zen je zot streeft ernaar jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen

daarom verwijzen wij cliënten door naar bedrijven met wie wij positieve ervaringen hebben en welke een soortgelijke visie nastreven. Wij geloven dat het belangrijk is dat JIJ centraal staat en niet onze portemonnee. Onderstaand vind je een aantal bedrijven waar wij onze cliënten naartoe verwijzen wanneer wij niet voldoende of niet aan de hulpvraag kunnen voldoen. Daarnaast een aantal verwijzingen naar bedrijven waarvan wij denken ‘Yess dat moet je echt eens proberen/doen!’ 

Fysiotherapeut & acupuncturist

Wij verwijzen vol vertrouwen door naar Raquel voor fysiotherapie gerelateerde klachten, dryneedling & acupunctuur

Raquel is een onwijs ervaren, deskundige en betrokken fysiotherapeut, acupuncturist en Chinees herbalist. Ze combineert de Oosterse en Westerse geneeswijze. Ze pakt problemen bij de bron aan en wij hebben dan ook al een aantal cliënten met succes naar haar doorverwezen.

Fysio & oefentherapie gericht op zwangerschap

Wij verwijzen zwangere vrouwen met bijv. bekkenklachten vol liefde door naar Monique en Rianne.

Bij Met liefde ben je op de juiste plek voor trainingen, activiteiten, cursussen en workshops tijdens je zwangerschap, maar juist ook daarna. Zwanger zijn is een hele mooie fase van je leven maar er verandert ook veel! Niet alleen fysiek maar ook mentaal is het vaak zoeken naar een nieuwe balans. Monique is fysiotherapeute, Rianne is (kinder)oefentherapeute en slaapcoach.

Note: Met liefde bevindt zich op hetzelfde terrein als Zen je zot.

Huidstudio Bloos

Wij verwijzen door bij o.a. hevige rosacea of wanneer een Ayurvedische blik niet jouw ding is

Els heeft een enorme passie voor de huid. Haar liefde voor het vak heeft zij verder ontwikkeld door verschillende opleidingen te volgen over de huid en huidproblemen. Sinds zij zich is gaan verdiepen in voeding realiseert zij zich dat wanneer ze de aspecten – huid en voeding – combineert, er een uniek concept ontstaat. Het heeft zoveel met elkaar te maken! Els heb ik leren kennen toen wij tegelijktijdig op de Haagse Hogeschool werkten als Docent huidtherapie.

Tigers Gym

Wij verwijzen vol enthousiasme door naar deze Tigers om je nog meer te focussen op een ontspannen en krachtig lijf!

Tigers Gym Utrecht is (een) plek voor iedereen die zichzelf af en toe wil resetten en dichterbij zichzelf wil komen. Een plek voor persoonlijke groei. We geven pittige kickboks-trainingen en gerichte ontspanningsoefeningen, met respect voor lichaam en geest, zodat je met een ontspannen lijf, meer vertrouwen en een grote lach op je gezicht verder kan.

Note: Tigers Gym bevindt zich in hetzelfde pand als Zen je zot. Wat dacht  je van een boksles, gevolgd door een ontspannende behandeling? 

Frederique Charbon Fotografe

Ondernemer en toe aan een brandingshoot zonder geposeer? Frederique laat jou op je gemak voelen, is grappig en maakt waanzinnige foto's!

Frederique is mijn all time favourite Personal Branding fotograaf. Zo’n 3 keer per jaar doet Zen je zot een shoot met haar, elke keer een feestje! Alle fotocredits op de website zijn dan ook met veel lof voor haar!

Wil jij moeiteloos jouw ideale klanten aantrekken? Frederique helpt ondernemers aan online zichtbaarheid door hun authentieke persoonlijkheid vast te leggen in personal branding fotografie.

Wildgroei

Botanische kapper en destillateur

Caro is werkelijk een absolute aanrader als jij een ultieme natuurbeleving wilt bij jouw kapsel.  Ze is een serene vrouw die zich vol passie stort op de lokale natuur en zorg voor de aarde. Daarnaast zorgt ze ervoor dat jouw kapsel er weer piekfijn uitziet, waarbij ze haar eigen gebrouwen destillaten gebruikt!

Pop the bottles

Het startpunt voor jouw feest.

Femke en Lianne zijn 2 enthousiaste vrouwen die wel van een feestje houden! Hun energie is een goede smaakmaker bij jouw feestelijke activiteit! Je kan bij hen terecht voor feestversiering. Door je huiskamer of feestlocatie te versieren verhoog je de feestvreugde en geeft je feest glans. Daarom hebben we unieke Pop the bottles feestboxen in stijlvolle kleurcombinaties & verrassende thema’s zoals Tropical Paradise, Disco Glam & Roaring Twenties.