Samenwerkingen

Web_20220627_FDCF_10981657696411267

Zen je zot streeft ernaar jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen

Daarom verwijzen wij cliënten door naar bedrijven met wie wij positieve ervaringen hebben en welke een soortgelijke visie nastreven.  Onderstaand vind je een aantal bedrijven waar wij onze cliënten naartoe verwijzen wanneer wij niet voldoende of niet aan de hulpvraag kunnen voldoen. Daarnaast een aantal verwijzingen naar bedrijven waarvan wij denken ‘Yess dat moet je echt eens proberen/doen!’ 

Ayurveda pure

Hanne is de Ayurvedisch voedingsexpert binnen de op maat gemaakte Amazing you VIP programma’s van Zen je zot. Door eigen positieve ervaringen met Hanne en cliënten welke wij doorverwezen hebben kunnen wij echt zeggen dat Hanne jouw TO GO is op het gebied van ayurvedische voeding en leefstijl! Hanne is een geregistreerd Natuurgeneeskundig Ayurveda Practitioner . ‘Binnen de Ayurveda is mijn grootste passie ‘voeding’. Wanneer mensen met gezondheidsklachten, dankzij mijn adviezen, weer gezonder en gelukkiger in het leven staan, is mijn doel bereikt! Ik geloof in de ‘uniciteit’ van de mens. Wat voor de één gezond is, hoeft het voor de ander niet te zijn. Ieder mens is uniek en daar horen ook specifieke voeding- en leefstijladviezen en behandelingen bij. Mijn adviezen zijn daarom geheel op jou afgestemd. In ca. 5 sessies help ik je weer snel de gezonde ‘oude’ te worden’.

Fysiotherapeut & acupuncturist

Raquel is een onwijs ervaren, deskundige en betrokken fysiotherapeut, acupuncturist en Chinees herbalist. Ze combineert de Oosterse en Westerse geneeswijze. Ze pakt problemen bij de bron aan en wij hebben dan ook al een meerdere cliënten met succes naar haar doorverwezen.

Fysio & oefentherapie gericht op zwangerschap

Bij Met liefde ben je op de juiste plek voor trainingen, activiteiten, cursussen en workshops tijdens je zwangerschap, maar juist ook daarna. Zwanger zijn is een hele mooie fase van je leven maar er verandert ook veel! Niet alleen fysiek maar ook mentaal is het vaak zoeken naar een nieuwe balans. Monique is fysiotherapeute, Rianne is (kinder)oefentherapeute en slaapcoach. Note: Met liefde bevindt zich op hetzelfde terrein als Zen je zot.

Gul Psychology

Hoi! Ik ben Gülsüm Öztürk en ik werk als gezondheidszorgpsycholoog in mijn eigen praktijk binnen de basis GGZ, voor milde klachten op het gebied van bijvoorbeeld stemmings- en angstklachten. Verder ben ik geregistreerd cognitief gedragstherapeut en supervisor bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie en Vereniging voor Schematherapie. Ik woon met mijn twee kinderen in de regio Utrecht. Wat mij en mijn stijl kenmerkt? Ik ben open minded, enthousiast, nieuwsgierig, sensitief en ben wel in voor een grapje en wat uitdaging. Ik houd van duidelijkheid en authenticiteit. Niet teveel praten maar ook poetsen (uiteraard op fijne wijze en op jouw tempo). Gülsüm is een hele prettige warme en toegankelijke powervrouw waar wij jou vol vertrouwen heen verwijzen.

Huidstudio Bloos

Els heeft een enorme passie voor de huid. Haar liefde voor het vak heeft zij verder ontwikkeld door verschillende opleidingen te volgen over de huid en huidproblemen. Sinds zij zich is gaan verdiepen in voeding realiseert zij zich dat wanneer ze de aspecten – huid en voeding – combineert, er een uniek concept ontstaat. Het heeft zoveel met elkaar te maken! Zen je zot is gestopt met huid behandelingen en verwijst graag door naar Els. Zij is de expert om jou naartoe te verwijzen voor een stralende huid!

Tigers Gym

Tigers Gym Utrecht is (een) plek voor iedereen die zichzelf af en toe wil resetten en dichterbij zichzelf wil komen. Een plek voor persoonlijke groei. We geven pittige kickboks-trainingen en gerichte ontspanningsoefeningen, met respect voor lichaam en geest, zodat je met een ontspannen lijf, meer vertrouwen en een grote lach op je gezicht verder kan. Note: Tigers Gym bevindt zich in hetzelfde pand als Zen je zot. Wat dacht je van een boksles, gevolgd door een ontspannende behandeling?

Frederique Charbon Fotografe

Ondernemer en toe aan een brandingshoot zonder geposeer? Frederique laat jou op je gemak voelen, is grappig en maakt waanzinnige foto's!

Frederique is mijn all time favourite Personal Branding fotograaf. Zo’n 3 keer per jaar doet Zen je zot een shoot met haar, elke keer een feestje! Alle fotocredits op de website zijn dan ook met veel lof voor haar! Wil jij moeiteloos jouw ideale klanten aantrekken? Frederique helpt ondernemers aan online zichtbaarheid door hun authentieke persoonlijkheid vast te leggen in personal branding fotografie.

Wildgroei

Botanische kapper en destillateur

Caro is werkelijk een absolute aanrader als jij een ultieme natuurbeleving wilt bij jouw kapsel. Ze is een serene vrouw die zich vol passie stort op de lokale natuur en zorg voor de aarde. Daarnaast zorgt ze ervoor dat jouw kapsel er weer piekfijn uitziet, waarbij ze haar eigen gebrouwen destillaten gebruikt!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, nieuws en sprankelende projecten van Zen je Zot.

Je ontvangt ongeveer wekelijks een mailtje.