Holistische massage

Deze behandeling is boekbaar in Utrecht en Zutphen. In Utrecht wordt deze behandeling uitgevoerd door Nina & Hanneke. In Zutphen wordt deze behandeling uitgevoerd door Hanneke.

Kom heerlijk ontspannen met een massage in onze zen praktijk in Utrecht en Zutphen!

Uit je hoofd, in je lijf

Uit onze persoonlijke ervaring en de ervaringen van onze  cliënten kunnen wij volmondig zeggen dat het  belangrijk is regelmatig een holistische massage te ontvangen. Een druk op de reset-knop en (opnieuw) in verbinding komen met je lichaam.  Zorg ervoor dat je naar je lichaam luistert als het fluistert in plaats van dat het schreeuwt.

Bij de volledige lichaamsmassage wordt lichaam en geest als één geheel gezien. ‘Holos’ is Grieks voor ‘heel’ en bij deze massage wordt niet alleen het lichamelijke, maar ook het emotionele, mentale en sociale evenwicht hersteld. Deze rustige en aandachtvolle massage zorgt voor ontspanning voor de spieren en zorgt ervoor dat je je hoofd kan leegmaken.

De holistische massages worden uitgevoerd door Hanneke en Nina. Bij vragen of een speciaal verzoek, neem gerust contact op.

Tarief:

60 min.                              € 87,50

90 min.                              € 131,25

Onze praktijk in Utrecht

Je bent van harte welkom in de praktijk van Zen je zot op de Kanaalweg 84a te Utrecht. De praktijk is makkelijk te bereiken met de fiets en de auto en er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Onze locatie bij Stroom & stilte in Zutphen

Je bent van harte welkom in aan de Spittaalstraat 49 te  Zutphen.