Zen je zot

Deep tissue massage

Daar is dan het moment aangebroken om eens even lekker voor jezelf te kiezen. Hoera! Tijd om in jezelf te INVESTEREN, te onthaasten en een ontspanningsmoment te beleven! En word je weer bewust van de signalen die jouw lichaam afgeeft.  Je bent van harte welkom in de praktijk van Zen je zot op de Europalaan 500 te Utrecht.

Zeg gedag tegen jouw pijnlijke spieren en creëer ruimte

Een deep tissue is een krachtige massage met een trage techniek die een diepe uitwerking heeft op het lichaam.  Bij deze massage wordt nauwelijks tot geen olie gebruikt, om zo dieper in het weefsel te kunnen zakken.  Tijdens de massage is de aandacht gericht op het losmaken van bindweefsel, triggerpoints en de spieren. Na de massage zal je letterlijk beter in je vel zitten en een diepere ontspanning ervaren. Deze massage techniek wordt uitgevoerd door Hanneke.

Bij vragen of een speciaal verzoek, neem gerust contact op.

Tarieven

30 min.                              € 35,00

45 min.                              € 52,00

60 min.                              € 69,00

90 min.                              € 103,00

Reviews

Hele fijne massage, geen standaard massage, maar aangepast aan de persoonlijke behoefte. Helemaal tot rust gekomen in dat uurtje en opgestapelde blokkades losgemaakt!

Lisette

Een ultiem zen-moment! Van het kennismakingsgesprek bij binnenkomst tot lekker na-liggen na de behandeling... alles met liefde en aandacht.

Nadia

Hanneke is zelf al heel rustgevend. Ze vraagt de juiste dingen, geeft je een veilig gevoel en legt een persoonlijke relatie. Na een behandeling van Hanneke wil je nooit meer iets anders. Niet alleen de massage doet wonderen, maar ook de kleine dingen eromheen, zoals het helpen met je ademhaling, de verwarmde bank en de heerlijke geuren. Oprecht een zen moment!

Lillian

Hanneke laat je je gelijk op je gemak voelen. Ze weet precies welke informatie het goed is om te geven en wanneer het fijn is om te zwijgen. Erg goede en vakkundige massage en - je wordt er inderdaad helemaal Zen van!

Anne-mette

Ik heb Hanneke echt gemist in mijn kerstvakantie. Wat een verademing dat het weer januari is. En wat een zonnetje in huis. Ze weet precies wat ik stagneer en wat er nodig is om weer te stromen.

Sandra