Zen je fit

In één maand leer jij je overgeven en je meest ontspannen Zelf te zijn

Ben jij er altijd voor anderen? Vind je het soms moeilijk om “nee” te zeggen? Vind je het lastig om voor jezelf op te komen en écht goed voor jezelf te zorgen? Jij kan dit veranderen naar een leven waarin jij weer flow bent, momenten voor jezelf neemt en leert wat voor jou echt belangrijk is. 

Dit “Zen je fit” programma is een op maat gemaakt persoonlijk programma door Hanneke Schrijver ( yogadocent, selfcare-, en ervaringsdeskundige, masseuse, huidtherapeut en allround schoonheidsspecialist ) die jouw in deze 30-daagse deep dive terug begeleidt naar je meest ontspannen en gebalanceerde Zelf. 

“Het leven dwong me om echt met mezelf aan de slag te gaan. De selfcare-taxi werd aangezet”

Hanneke liep als ervaringsdeskundige een tijdje rond met verschillende klachten. Haar lichaam begon het in 2016 te begeven. Voor die tijd had zij altijd overal energie voor, vond ontzettend veel dingen leuk en wilde het liefst overal bij zijn. Ze had geen energie meer voor haar baan, reizen, vrienden en hobby’s. Ik had nooit geleerd om tijd voor mezelf te nemen. Als ik nu terugkijk gaf mijn lichaam al een tijdje signalen af, die ik negeerde.

Herkenbaar?

 • Ik word ‘s ochtends stijf en vermoeid wakker
 • Ik ervaar stress en voel me vaak gehaast
 • Mijn ademhaling zit hoog in mijn borst
 • Ik heb pijnlijke en gespannen spieren 
 • Ik voel een druk in mijn hoofd 

In dit traject leer jij je volledig over te geven aan je situatie. Liefde te ervaren voor waar je nu in zit, jezelf te ontspannen en te geven wat jouw lichaam en geest nu nodig heeft. 

 • bewust in het “nu” te zijn 
 • keuzes te maken vanuit je hart 
 • tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen 
 • lief te zijn voor jezelf en jouw situatie 
 • spierspanning te verminderen
 • rust in je hoofd te creëren

Persoonlijke ervaringen

Ik heb een maand lang het 'Zen je fit' traject bij Hanneke gevolgd. Ik vind Hanneke heel fijn in de omgang. Ze luistert, neemt de tijd, heeft veel kennis en passie en past de lessen en massages helemaal aan op jouw wensen. En als je de studio uitloopt dan voel je je ontspannen en een stuk lichter. Als je stress hebt, even niet lekker in je vel zit of gewoon wat meer tijd aan jezelf wilt besteden dan is 'Zen je fit'echt een aanrader!

Kim

Na een drukke periode zocht ik ontspanning en zo kwam ik bij het programma 'Zen je fit' terecht: een goede afwisseling tussen ontspannen (massages), bewegen (yoga) en tijd maken voor jezelf (selfcare).

Tijdens dit programma waren de massages fijn en ontspannend. Hanneke voelde goed aan waar mijn lichamelijke knelpunten lagen en gaf hiervoor aanvullende oefeningen om thuis ook verder te oefenen. De yogalessen waren fijn, rustgevend en op maat. Daarnaast heeft Hanneke mij geholpen om op zoek te gaan naar dingen die mij rust geven in de dagelijkse praktijk en gemotiveerd deze in te plannen. De handvatten die ik tijdens 'Zen je fit' heb gevonden, helpen mij nu nog steeds om tijd voor mezelf in te plannen. 

Wat ik prettig vond tijdens dit programma is dat Hanneke geduldig is, niet-oordelend en de yogalessen/massages aanpaste op de situatie van dat moment. Hierdoor was het echt een programma op maat!

Anoniem

The program itself has a really nice core and benefits for anyone who tries it.
Unfortunately due to corona we couldn’t follow up in the one month that is usually needed so we had to spread the sessions and do the yoga sessions online. But we made it work, thanks to the flexibility of Hanneke 🙂

I loved the yoga lessons and how customised they were. Always focusing on what i needed or how i felt those days. I loved that there were many options to choose from and how relaxed but also full of energy I was.
Same counts for the massage of course.
Plus the first session where I got the small handmade notebook and found out more about my Ayurveda type was very interesting.

Maybe one small feedback would be to have shorter yoga lessons but that was of course my preference.

All in all I really enjoyed the program and I would definitely recommend it to everybody who wants to dedicate some time for him/herself. It is worth it!

 

Elpida

Het Zen je Fit programma is echt een aanrader voor iedereen die aan zichzelf wil werken! Mijn probleem was dat ik voortdurend aan het draven was, eigenlijk meer rust en structuur wilde maar zelf niet (meer) zag hoe ik dat kan creëren. Hanneke is een deskundige begeleider die hier goed de weg in kan wijzen. Het programma dat zij ontwikkeld heeft is zodanig opgezet dat het een op-maat-programma is waarin zij met jou bekijkt wat je nodig hebt. Door de continuiteit en de opdrachtjes wordt gewerkt aan gedragsverandering. Het is inmiddels een maand geleden dat ik het programma volgde en ik maak nog steeds elke dag tijd voor mezelf. Dus ik kan met recht zeggen dat het programma Zen je Fit een bestendige gedragsverandering teweeg heeft gebracht

Anoniem

Dit gun ik jou ook! 

Het programma is volledig op maat afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Dit is wat je ongeveer kan verwachten:

 • Intake om onder andere jouw behoeften in kaart te brengen
 • 2 lichaamsmassages van 60 min
 • 4 op maat gemaakte privé yogalessen
 • Selfcare en journal tips en tricks
 • BONUS: je ontvangt een gratis handgemaakte ecologische journal

Duur: 1 maand

Jouw investering: 495,00 euro