Iris Mulder

IMG-20230414-WA0004 (1)

Hi ik ben Iris

‘When you do things from your soul, you feel a river moving within you, a joy. ~ Rumi. 

Op mijn levenspad ben ik steeds dieper gaan inzien & voelen hoe belangrijk het is om écht aanwezig te zijn en te luisteren naar het lichaam. 

Mijn soulsearch begon in 2012 in India, waar ik mij heb verdiept in Satsang, Yoga, Vipassana meditatie, Reiki & Massage. Vele jaren reisde ik tussen Amsterdam en India omdat ik steeds dieper verlangde naar de innerlijke stilte en tegelijkertijd in de wereld wil blijven staan. 

Mijn passie voor (lichaam)bewustzijnswerk heeft mij naar de Holos academie in Utrecht gebracht. Waar ik de opleiding Holistisch Masseur heb gevolgd. Een prachtige complete opleiding waarin ik heb geleerd hoe ik mijn (intuïtieve) massage kwaliteiten de wereld in kan laten stromen. 

Ik ervaar dat mensen zich ontspannen en vol levensenergie voelen na het ontvangen van een massage. Verbonden met de kern. En dat is waar het uiteindelijk om gaat voor mijn gevoel; vanuit de ware ik het leven instappen. Vanuit deze plek is er acceptatie, overgave en vertrouwen en kunnen we het leven ontvangen zoals het is. 

Je kunt bij Iris terecht voor:

  • Ontspanningsmassages
  • Energetische hoofd, nek en schouder massages
  • Energetische rugmassages
  • Holistische massages

Boek direct bij Iris