Over

Hanneke Schrijver

Leef jij je meest ontspannen leven?  Bij Zen je zot krijg jij de tools aangereikt om jouw leven ontspannen, bewust en creatief te (be)leven! 

Bij Zen je zot ben je aan het juiste adres voor:

  • Workshops ‘Organic skincare’
  • Ontspanningsprogramma’s op maat 
  • Yoga lessen
  • Massages
  • Huidbehandelingen

Hoe is Zen je zot tot stand gekomen? In 2008 heeft Hanneke haar opleiding tot allround schoonheidsspecialist afgerond. Naast een aantal werkervaringsbedrijven heeft ze 6 jaar een schoonheidssalon aan huis gerund. Daarnaast heeft zij in 2014  de bacheloropleiding Huidtherapie afgerond. Hiermee maakte ze het plaatje compleet: een verbrede kennis betreft medische en cosmetische zorg en het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen . Na het werken in een gezondheidscentrum kwam lesgeven op haar pad.  Zij geeft les  aan  studenten Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. Het is fantastisch om kennis over te dragen en de studenten te enthousiasmeren voor dit prachtvak! 

Uit haar (werk)ervaring is gebleken dat veel mensen goed weten hoe zij voor een ander moeten zorgen, maar zichzelf daarbij vergeten. Zelf had zij daar ook de nodige struggels, totdat ze door Zuidoost Azië ging reizen, verschillende culturen heeft ervaren en yoga op haar pad kwam. Yoga onthaast haar en helpt haar lichaam fit en in balans te houden. Na een aantal jaren yoga beoefening kwamen de kriebels omhoog, om zelf een opleiding tot yogadocent te volgen. In december 2017 heeft zij de gecertificeerde opleiding tot yogadocent in India afgerond. Zen je zot biedt Vinyasa yoga lessen aan. Deze stijl sluit het meest aan bij de passie van Hanneke. Het is een dynamische afwisselende flow, waarbij een vleugje creativiteit is toegepast.