Kom heerlijk ontspannen met een massage in onze zen praktijk in Utrecht!

Tijd om jezelf van een zot zen moment te voorzien!

Uit mijn persoonlijke ervaring en de ervaringen van mijn cliënten kan ik volmondig zeggen dat het  belangrijk is regelmatig een ontspannende massage te ontvangen. Een druk op de reset-knop en even niets hoeven behalve GENIETEN. Los van het feit dat een massage waanzinnig ontspannend is heeft het ook vele positieve effecten op het lichaam.

Positieve effecten van de ontspanningsmassage:

🌿 Stimulatie van de doorbloeding
🌿 Verwijdering van afvalstoffen
🌿 Vermindert stress
🌿 Geeft energie
🌿 Werkt preventief

De ontspanningsmassage wordt uitgevoerd door Hanneke en Laura. Bij vragen of een speciaal verzoek, neem gerust contact op.

Tarieven ontspanningsmassage:

30 min.                              € 36,00

45 min.                              € 54,00

60 min.                              € 72,00

90 min.                              € 108,00

Onze praktijk in Utrecht

Je bent van harte welkom in de praktijk van Zen je zot op de Europalaan 500 te Utrecht. De praktijk is makkelijk te bereiken met de fiets en de auto en er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Reviews

Hanneke gives the absolute best massages! She is attentive and customizes every session to give her clients exactly what they need. A massage with her is also a journey and she has a lovely way of making you feel relaxed and closing the massage so that you don't feel rushed after. I can't recommend her services enough!

Brittany

Ik voelde me zeer welkom en op mijn gemak. Hanneke luistert goed en vraagt nadrukkelijk naar wat je wil, en ook wat je niet wil.

Iris

Rustgevende behandeling, door een deskundige behandelaar.

Anoniem

Mooie salon, relaxede massage. Hanneke is professioneel, vriendelijk en vakkundig. Zeker voor herhaling vatbaar.

Stevenie

Hanneke heeft een hele mooie salon waar ze haar behandelingen doet. De deeptissue massage was zeer ontspannen en heeft mijn rug goed los gemaakt. Hanneke is vriendelijk en deskunig en voelt goed aan wat je verwacht als client,

Fleur

Een heel fijne en veilige sfeer. Ik voelde me welkom en op mijn gemak gesteld. Ik had hiervoor nog niet eerder een professionele massage gehad. Vond het rustgevend en zeker voor herhaling vatbaar!

Fenna

Hanneke is een ontzettend vakkundig en lief mens! Ze weet, na een kort gesprekje, precies wat je nodig hebt en geeft je alle aandacht. In haar heerlijke plekje waar ze een geweldige oase van rust heeft gecreëerd voel je je inderdaad, na welke behandeling dan ook, he-le-maal zen!!🤗❤ Ik ga dan ook zeker nog heel vaak naar dit topmens!!

Charlotte

Je merkt dat Laura ervaren is in het masseren. Ze is kundig. Ik heb heerlijk kunnen ontspannen. Na een drukke periode was dit echt een kado! Ik raad het iedereen aan😊

Yana