Kom heerlijk ontspannen met een massage in onze zen praktijk in Utrecht!

Tijd om jezelf van een zot zen moment te voorzien!

Uit mijn persoonlijke ervaring en de ervaringen van mijn cliënten kan ik volmondig zeggen dat het  belangrijk is regelmatig een ontspannende massage te ontvangen. Een druk op de reset-knop en even niets hoeven behalve GENIETEN. Los van het feit dat een massage waanzinnig ontspannend is heeft het ook vele positieve effecten op het lichaam.

Positieve effecten van de ontspanningsmassage:

🌿 Stimulatie van de doorbloeding
🌿 Verwijdering van afvalstoffen
🌿 Vermindert stress
🌿 Geeft energie
🌿 Werkt preventief

De ontspanningsmassage wordt uitgevoerd door Hanneke. Bij vragen of een speciaal verzoek, neem gerust contact op.

Tarieven ontspanningsmassage:

45 min.                              € 56,50

60 min.                              € 75,00

90 min.                              € 112,50

Onze praktijk in Utrecht

Je bent van harte welkom in de praktijk van Zen je zot op de Kanaalweg 84a te Utrecht. De praktijk is makkelijk te bereiken met de fiets en de auto en er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Na een aantal maanden weer een heerlijke massage gehad bij Hanneke. Ik waardeer het enorm dat zij écht aandacht voor je heeft en verder kijkt dan alleen de massage die je hebt geboekt. De nieuwe praktijk is prachtig. Een grote ruimte, maar wel heel knus ingericht.

- Simone

Ik heb een heerlijke massage gehad van Hanneke. Ze heeft een fijne uitstraling en ik voelde me meteen op mijn gemak. De massage heeft me veel rust gebracht terwijl er ook genoeg aandacht was voor de gespannen plekken in mijn lichaam. Hanneke masseert met aandacht voor jou en luistert goed naar jouw wensen. De klankschalen waren voor mijn een hele mooie toevoeging!

- Renee

Hanneke is welcoming, experienced and listens very closely to your wishes and needs every time! I always feel good after a massage 🙂

- Mimi