Massages

Tijd voor een massage

Massages

Daar is dan het moment aangebroken om eens even lekker voor jezelf te kiezen. Hoera! Tijd om in jezelf te INVESTEREN, te onthaasten en een ontspanningsmoment te beleven! En word je weer bewust van de signalen die jouw lichaam afgeeft.  Je bent van harte welkom in de praktijk van Zen je zot op de Europalaan 500 te Utrecht.

 

Deep tissue massage

Zeg gedag tegen jouw pijnlijke spieren en creëer ruimte

Een deep tissue is een krachtige massage met een trage techniek die een diepe uitwerking heeft op het lichaam.  Bij deze massage wordt nauwelijks tot geen olie gebruikt, om zo dieper in het weefsel te kunnen zakken.  Tijdens de massage is de aandacht gericht op het losmaken van bindweefsel, triggerpoints en de spieren. Na de massage zal je letterlijk beter in je vel zitten en een diepere ontspanning ervaren.

 

Ontspanningsmassage

Tijd om jezelf van een zot zen moment te voorzien!

Uit  mijn persoonlijke ervaring en de ervaringen van mijn cliënten kan ik volmondig zeggen dat het  belangrijk is regelmatig een massage te ontvangen. Een druk op de reset- knop en even niets hoeven behalve GENIETEN.  Los van het feit dat het waanzinnig ontspannend is heeft het ook vele  positieve effecten op het lichaam, zoals:

– Een stimulatie van de doorbloeding
– Verwijdering van afvalstoffen
– Vermindert stress
– Geeft energie
– Werkt preventief

Bij vragen of een speciaal verzoek, neem gerust contact op.

 

Tarieven

30 min.                              € 34,00

45 min.                              € 51,00

60 min.                              € 68,00

90 min.                              € 102,00

 

Tijd voor een massage