Lesrooster Yoga

In de zomer geeft Zen je zot slow flow buitenyoga gecombineerd met een stiltewandeling en als afsluiter een drankje bij/van de Veldkeuken. 

Wanneer:

Vrijdag 27 augustus 9.00 – 11.00 uur

Vrijdag 10 september 9.00 – 11.00 uur

Locatie: Amelisweerd het grasveld aan het water  naast de Pluktuin 

Aantal beschikbare plekken per les: 12

Jouw investering: 22,50 euro (inclusief drankje)

Groepslessen bij Zen je zot

Verschillende yogastijlen

Er zijn tegenwoordig veel verschillende yogastijlen die aangeboden worden. Zen je zot is verzot op Vinyasa yoga en slow flow. Dit omdat het veel afwisseling en creativiteit biedt. Iedere les is anders en daardoor onvoorspelbaar. Door de afwisseling in de lessen kan er in deze vorm van yoga ook meer rekening worden gehouden met persoonlijke wensen en behoeften.

Vinyasa en slow flow yoga

Bij Vinyasa yoga  gaan de houdingen in een dynamische flow in elkaar over. Dit gebeurt met een speelse twist. Het is een fysiek actieve vorm van yoga gecombineerd met ontspanning. Bij de slow flow gaan de lessen in een rustig tempo, waarbij je langer in de poses blijft. De lessen duren 75 tot 90 minuten. Hierdoor is er voldoende tijd  voor een ‘stap uit je dag moment’, een warming-up, de kern van de les en een ontspannen eind. Benieuwd welke voordelen het beoefenen van yoga nou zoal teweegbrengt?

Voordelen van yoga:

  • Yoga zorgt ervoor dat je even uit de gedachtenspinsels van je hoofd ontsnapt
  • Je werkt aan een gezond en krachtig lichaam
  • Het vergroot je uithoudingsvermogen
  • Verbetert flexibiliteit
  • Het brengt je geest tot rust
  • Reduceert stresslevels

Zen je zot heeft bij de groepslessen iedere maand een ander thema. Hierbij kan je denken aan onder andere: heupopeners, hartopeners, twists en balans.

Bij vragen of speciale verzoeken, neem gerust contact met ons op.