Lekker in je vel programma

Zit jij niet lekker in je vel en herken jij dit:

🌿 Je bent vermoeid
🌿 Jou lichaam voelt zwaar, pijnlijk en gespannen
🌿 De verbinding met jou gevoel is weg
🌿 Je zorgt liefdevol voor anderen maar niet voor jezelf
🌿 Je hebt continu het gevoel van alles te moeten
🌿 Je hebt geen tijd om te sporten of voor goede voeding
🌿 Je voelt je leeg en eenzaam in dit proces

Het op maat gemaakt “Lekker in je vel” programma begeleid jou in 12 weken terug naar jouw natuurlijke staat: energiek, gelukkig en in balans.

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een positieve verandering in je leven. Je zit niet lekker in je vel. Je hebt het gevoel dat je vast zit. Alles wat je probeert lijkt niet te helpen om je goed te voelen. Tegelijkertijd hoor je ook die strenge stem in je hoofd zeggen dat je je niet aan moet stellen. Bij iedereen om je heen lijkt het wel goed te gaan, dus waarom lukt het jou dan niet? Herkenbaar?

In de op maat programma “lekker in je vel” leer jij:

🌿 Weer lekker in je vel te zitten
🌿 Een goede gezondheid te bereiken door de balans tussen de drie doshas Vata, Pitta en Kapha
🌿 Zen,- en selfcare rituelen
🌿 Een gezond eetpatroon
🌿 Luisteren naar je intuïtie
🌿 Yoga en mediteren
🌿 Grenzen bewaken
🌿 Zelfreflectie

Bij het “lekker in je vel programma” wordt je begeleid door:

 • Hanneke Schrijver: yogadocent, selfcare ervaringsdeskundige, masseuse, huidtherapeut en allround schoonheidsspecialist
 • Yana Vovk: stress – en burnoutcoach en verpleegkundige
 • Hanne van Jaarsveld: Ayurvedisch practioner

Hoi, Ik ben Hanneke

In 2016 begon mijn lichaam het te begeven.

Voor die tijd had ik altijd overal energie voor, vond ontzettend veel dingen leuk en wilde het liefst overal bij zijn. De energie voor mijn baan, reizen, vrienden en hobby’s waren opeens verdwenen. Ik had nooit geleerd om tijd te nemen voor mezelf. Als ik nu terugkijk gaf mijn lichaam al een tijdje signalen af, die ik negeerde.

Signalen die aangeven dat je niet lekker in je vel zit:

🌿 Druk in je hoofd, een ‘watten gevoel’
🌿 Stress en paniek-, of angstaanvallen
🌿 Je niet lekker in je vel voelen
🌿 Huidproblemen zoals pukkeltjes of eczeem
🌿 Hoge ademhaling
🌿 Pijnlijke spieren/ (chronische) spierspanning
🌿 Lusteloosheid
🌿 Vermoeidheid
🌿 Darm en/of buikklachten
🌿 Branderige ogen

Op een gegeven moment stortte ik in en werd ik keihard met mezelf geconfronteerd. 

“Ik stapte in de selfcare taxi”

Ik ging op zoek naar dingen die voor mij werkten. Ondanks bezoekjes aan de dokter en bloedtesten kon er niet echt gevonden worden wat er mis was met mij. Toen ik in aanraking kwam met yoga, meditatie en ayurveda veranderde mijn leven en werd het eindelijk duidelijk welke dingen mijn klachten veroorzaakten. Het prachtige systeem met een historie van 5000 jaar uit India biedt een holistische kijk op de gezondheid van mind, body & spirit en gelooft dat deze invloed hebben op elkaar. Daarnaast deed ik een persoonlijk ontwikkelingsprogramma, waar ik met een coach aan mijn mindset werkte en praktische tools leerde om selfcare in mijn leven te integreren. 

“Deze investering in mezelf gaf mij het leven van mijn dromen”

Door goed voor mezelf te leren zorgen, kan ik nu écht voor anderen zorgen. Als ervaringsdeskundige heb ik geleerd om dicht bij mijn gevoel te staan, mijn intuïtie te volgen, grenzen te bewaken en liefde te ontvangen. 

Dit gun ik jou ook!

Daarom heb ik het 12 weekse “Lekker in je vel” programma samengesteld waarin jij 1 op 1 door de beste Teachers Hanneke, Yana en Hanne terug naar jouw meest optimale zelf wordt begeleidt. Het is mogelijk om dit programma aan te passen naar jouw behoeftes en wensen. 

Voorbeeld inhoud “lekker in je vel” programma:

 • Algehele intake
 • 4 x voeding
 • 4 x coaching 
 • 2 x huidbehandeling 
 • 4 x yoga privéles
 • 5 x massage
 • 1x de natuur in
 • Journal en selfcaretips 
 • Bonus: gepersonaliseerde giftset

Plan nu een gratis intake gesprek waarin jij jouw unieke doshas ontvangt.

Ayurveda

Ayurveda streeft ernaar om bij een persoon de vijf elementen (ether,lucht,vuur,water,aarde) op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van persoonlijk aangepaste massages, behandelingen, kruiden, voeding, essentiële oliën en muziek die deze vijf elementen beïnvloeden en balanceren. Na het afnemen van de intake zal er naar voren komen welke elementen/dosha’s bij jou momenteel het sterkst naar voren komen. Op basis daarvan zullen leefstijl en huidadviezen gegeven worden. 

Persoonlijke ervaringen

Ik volgde een op maat gemaakt programma bij Zen je Zot. Hanneke voelt precies aan wat ik nodig heb en voegt bij elke behandeling iets extra’s toe. Ze gebruikt veel geuren, kristallen en ik hoorde geregeld de klankschaal. Ze luistert echt naar me en wil het beste voor mij. Hanneke gaf mij 1 à 2 keer per week een detoxify-buikbehandeling en samen met Hanne (de Ayurvedische Coach met wie Hanneke samenwerkt) besteedde ik aandacht aan mijn voeding. Onze missie was een blije buik, en dat is gelukt!

Caroline

Ik heb een buiktraject bij Zen je Zot gevolgd. Hanneke gaf fijne buikmassages, een ontspanmoment en tegelijkertijd bewustwording over de spanning die zich in je buik kan nestelen. Daarnaast altijd een chillvibe, mega goeie selfcaretips en liefdevolle aandacht voor details zoals een lekkere kruik. Bij Hanne tegelijkertijd ayurvedische voedingsconsulten en een begeleidde detox. Haar kennis en ervaring gecombineerd met goede begeleiding heeft mijn eetpatroon positief doen veranderen. Dit zorgde dat mijn opgeblazen buik en buikkrampen snel veel minder is geworden en ik weet nu welke elementen van mijn leefstijl vanuit ayurvedisch oogpunt grote effecten heeft op mijn lichaam. Mega fijn dat Hanneke dit traject met Hanne afstemt, echt een periode met speciale aandacht voor mijn buik. Nu een maand later profiteer ik nog elke dag van dit buiktraject, voelt als een waardevolle investering in mijzelf. Inmiddels een stuk blijer gevoel over mijn buik! 

Rowan

Ik heb gedurende 6 maanden een op maat gemaakt traject gevolgd bij Zen je zot. De focus lag op een betere balans tussen werk en privé.  Ik heb verscheidene sessies gehad rondom het doorbreken van patronen, yogalessen, zelfzorg en massage therapie. 

Het allerbelangrijkste wat ik heb geleerd is dankbaarheid en tijdsmanagement. Een onwijs goed handvat. Het helpt positiever naar het leven te kijken en op tijd rust nemen. Dit houdt de motivatie er goed in!

Cecilia
Ondernemer

Ga je mee op reis naar je  meest optimale zelf?

Bij Zen je zot is het mogelijk om groeps- en privéyogalessen te boeken. Binnen en buiten
Ervaar de benefits van essentiële oliën
massage utrecht