Welkom bij Zen je zot

Met veel liefde en enthousiasme helpen wij mensen met gezondheids-, en stressklachten. Bij ons zit je ook goed wanneer je graag wilt investeren in meer tijd& ontspanning in jezelf. We koppelen paramedische kennis, persoonlijke aandacht, zorg op maat en spiritualiteit met elkaar. We behandelen ‘het probleem’ vanuit de kern in plaats van alleen naar symptoombestrijding te kijken. In de praktijk gebruiken wij natuurlijke, ecologische en biologische producten. Op deze wijze supporten wij jou een zo ontspannen en energiek mogelijk leven te (be)leven! Benieuwd naar het Zen je zot team? 

Openingsdagen Utrecht: maandag t/m zaterdag (Nina & Hanneke)

Openingsdagen Zutphen: dinsdag (Hanneke)   Let op het boekingsysteem van de agenda in Zutphen werkt nog niet naar behoren. Wil je een afspraak maken in Zutphen, stuur een mail of app met je verzoek naar info@zenjezot.nl / 06- 42147189.        

Hanneke maakt de behandeling op maat, afgestemd op mijn lijf en behoeftes. Ze voelde mijn lichaam supergoed aan. Fijne sfeer en heerlijke geuren. Voelde als een totaalervaring.

-Fleur

Begeleiding op maat

Amazing you VIP

In 6-12 weken begeleiden Yana & Hanneke jou terug naar jouw natuurlijke staat: energiek, gelukkig & in balans

Amazing you basis

Ontspanning| balans| tijd voor jezelf| breinkennis| in verbinding (komen) met je lijf

Wie verras jij met een cadeaubon?

5 weetjes over Hanneke (founder Zen je zot)

🌿 Sinds een kleine 2 jaar heb ik na 10 jaar met veel plezier in het knusse Utrecht te hebben gewoond, deze stad ingeruild voor wonen aan de rand van Zutphen met vriendlief, 4 kippen, een hond en een papegaai. 

🌿 Ik ben dol op reizen & zien, voelen& proeven hoe andere mensen op de wereld leven. 

🌿 Dolgraag wil ik een stichting oprichten om andere mensen te kunnen helpen op het gebied van het leven van hun passies en hulp/ondersteuning bij ontspanning

🌿 Ik ben gek op etherische oliën en zet deze dan ook veelvuldig in. Zowel in de praktijk als m’n persoonlijke leven.

🌿 Ik ben verzot op confetti en lavendel

Wil jij meer lezen over de combi Hanneke & Zen je zot? Lees zen verder

Samenwerkingen

Zen je zot streeft ernaar jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, daarom verwijzen wij cliënten door naar bedrijven met wie wij positieve ervaringen hebben en welke een soortgelijke visie nastreven. Wij verwijzen door wanneer wij niet of niet voldoende aan jouw hulpvraag kunnen voldoen. Wij geloven dat het belangrijk is dat JIJ centraal staat. Klik op de pictogram voor meer info over deze bedrijven.

Zen playlist

Pak een momentje voor jezelf en geniet van deze playlist samengesteld door Zen je zot

Vragen

Heb jij een vraag of verzoek? Klik op de pictogram voor het contactformulier

.section.footer { background-color: #3d975b !important; } .footer .widget-content { color: #fff; }