Meer vitaliteit voor uw werknemers met het ontspanningsprogramma

vinyasa en slow flow yoga
5/5
Het online onstpanningsprogramma  is voor mij in corona-tijd echt een uitkomst. De yogavideo's zijn fantastisch; precies kort genoeg om tussendoor te kunnen doen en heel prettig om spieren los te krijgen. De zenreis video is voor mij de perfecte manier om ontspannen in slaap te vallen. De Spotify playlists zijn ook heerlijk; dan is het net alsof je op de massagetafel ligt te luisteren. Ik kocht het pakket in voorjaar van 2020 en heb er nu nog steeds regelmatig plezier van. Hele goede investering in mijn wellbeing!
Lotte
5/5
Thuiswerken, sportscholen dicht.. Ik had behoefte aan ontspanning en kocht het online ontspanningsprogramma van Hanneke. Met haar tips heb ik mijn werkruimte tot een fijne plek omgetoverd. Mijn dagen kregen weer vaste momenten met ontspannende oefeningen en rituelen. Mijn pauze momenten werden verrijkt door diverse playlists op Spotify. Het fijne van dit pakket is dat ik op afstand toch voor mezelf blijf zorgen en de liefde van Zen je Zot voel. Dankjewel Hanneke! Het online ontspanningsprogramma helpt mij herinneren om te ontspannen en is een fijn ritueel tijdens deze bijzondere periode. 
Maira

Geef uw werknemers het online ontspanningsprogramma van Zen je Zot

Dit online programma voor meer vitaliteit en energie is perfect voor iedereen die op kantoor werkt, thuiswerkt en die:

🌿 Momenten van zelfzorg willen inplannen;
🌿 Ontspanning willen blijven ervaren en kunnen toepassen;
🌿 Stijve/pijnlijke nek- en schouders willen verminderen;
🌿  Bewustwording van hun lichaam willen verscherpen.

Laat uw werknemers op een laagdrempelige manier kennis maken met yoga en de ontspanning die dit kan bieden. Want ontspannen werknemers zijn gezonde werknemers. Voor een investering van €35,-  p.p. helpt u uw werknemers vitaler worden.

Voor slechts €35,00 per persoon brengt u meer vitaliteit, ontspanning en energie in uw organisatie.

Video afspelen

Wat zijn de voordelen van een verbeterde vitaliteit onder werknemers?

Minder ziekteverzuim

Versterkt uw bedrijfsimago

Hogere productiviteit

Positieve invloed op omgeving

Meer omzet genereren

Dit krijgt iedere deelnemer bij het online ontspanningsprogramma:

🌿Morning flow yogavideo (30 minuten);
🌿Calm down yogavideo (30 minuten);
🌿Bodyscan video (20 minuten);
🌿Ochtendritueel;
🌿Toegang tot 4 playlists;
🌿Ademhalingsvideo voor meer rust in je hoofd en lichaam.

Bonus: Verwen uw werknemers of jezelf met de Zen je Zot Selfcare giftset! Helemaal zen met de jade roller, etherische sinaasappelolie en sunflower bodycreme. Dit voor slechts €45,00 per persoon.

5/5
Heerlijke dagstart met het online ontspanningsprogramma! Fijne yoga oefeningen, ademhalingstips die ik altijd kan toepassen en een playlist die me onderweg vrolijk maakt. Ideaal om de kracht en energie van Zen je Zot altijd bij je te hebben.
Nadia
5/5
Ik heb het online ontspanningsprogramma in het voorjaar van 2020 aangeschaft. De online yogalessen ervaar ik als zeer prettig. Hanneke laat je in het nu zijn en laat je bewust worden van je omgeving en van de dingen die je doet. Ze geeft op een fijne manier les en daarnaast ook veel tips, waar ik veel aan heb. Door dit online programma neem ik nu regelmatig even een zenmomentje voor mijzelf.
Fien

Leef je meest ontspannen en energiekste leven!

Bent u op zoek naar een vitaal extraatje? Geef de Zen je Zot Selfcare Giftset cadeau, vol met heerlijke producten. Deze kan worden nageleverd voor slechts €45,00 p.p. Ideaal voor werknemers die met zwangerschapsverlof of pensioen gaan.

.section.footer { background-color: #3d975b !important; } .footer .widget-content { color: #fff; }