Huidbehandelingen

Huidbehandelingen

Bij Zen je zot ben je aan het juiste adres voor zowel ontspannende als huidtherapeutische behandelingen. Ontspanning is onwijs belangrijk voor jouw lichaam en geest.  Opladen, voelen hoe jij nu eigenlijk in je vel zit, bewustwording en ontspanning van jouw lichaam.

Kamp jij met een huidprobleem? Een huidtherapeut behandeld onder andere de zieke en/of beschadigde huid. De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam.  Zo beschermt de huid ons onder andere  tegen bacteriën  en virussen , zorgt voor temperatuurregulatie, signaleert tegen pijn, warmte en kou en zorgt voor een tastgevoel. Zoals je kan lezen zorgen speelt de huid een belangrijke rol en daarbij des te meer een reden om goed voor jouw huid te (laten) zorgen  Zen je zot helpt jou daarbij graag op weg. Op onderstaande buttons is meer informatie te vinden over de behandelmogelijkheden.

Let op: vanaf september 2019 komt Zen je zot niet meer aan huis. Wel ben je van harte welkom in de praktijkruimte van Zen je zot aan de Europalaan 500 te Utrecht.