Acnetherapie bij Zen je zot

Warom Acnetherapie?

Kamp jij met mee-eters, puistjes en/of pukkeltjes?

Met huidtherapeutische expertise helpt Zen je zot jou graag op weg naar een gezonde huid. Samen kijken wij naar de best mogelijke oplossing van jouw klachten welke we bespreken tijdens een intake van ongeveer 30 minuten. Gedurende de behandeling wordt gebruik gemaakt van de biologische en ecologische producten van Lakshmi.

Zo ziet een acne behandeling eruit:

  • Reinigen van de huid
  • Dieptereiniging waarbij de mee-eters, puistjes en/of pukkeltjes verwijderd worden
  • Masker met groene leem, tea tree en lavendel
  • Thuisadvies
  • Dag/nachtverzorging

Tarieven Acnetherapie:

Duur behandeling: 30 of 45 minuten

Tarief: 45,00 euro voor 30 minuten. 65,00 euro voor 45 minuten

Reviews Acnetherapie

Deskundige behandeling en altijd erg attent en gastvrij. Oprecht de beste acnebehandeling die ik heb ondergaan bij vele verschillende salons. Geen lelijke rode pijnlijke plekjes of wondjes. Natuurlijk is het niet pijnloos, maar wel de mildste van allemaal met goed resultaat. Hanneke blijft mijn vaste adresje.

Anoniem

Hanneke weet precies wat ze doet en stelt de behandeling af op wat ik nodig heb en fijn vind. Ik kom altijd helemaal ontspannen thuis na een bezoekje aan Zen je zot. Hanneke legt goed uit wat ze gaat doen en waarvoor het goed is,dat geeft mij extra motivatie om thuis ook goed voor mijzelf en mijn huid te zorgen.

Jolijn

Fijne rustige ruimte. Natuurlijke producten en een goed advies. Hanneke zelf is erg open en betrokken.

Sonia

Hanneke werkt met natuurlijke producten en heeft prettige werkruimte. Ze zet jouw belang voorop en heeft een fijne energie. Aanrader!

Merel